Начало Новини Защитната стена за прах Heywall може да се монтира без инструменти за...

Защитната стена за прах Heywall може да се монтира без инструменти за минути

Heywall

Неприятностите, възникващи от замърсяването при ремонтни и строителни дейности водят до това много потенциални клиенти да отлагат належащите ремонти или напълно да ги откажат. Поради тези причини немската компания Heylo предлага отлично решение – завесите за защита от прах Heywall.

Heywall

Модулната система Heywall включва до 3,60 м. разширяеми алуминиеви пръчки, които заедно със защитното фолио създават прахозащитна бариера. Системата може да се монтира и демонтира за много кратко време без специални инструменти и стълба. Прахозащитната стена може да бъде монтирана като разделител на помещенията, в L- или U-форма или като многоъгълник – възможни са всички варианти.

Heywall

Входът и изходът към и от работната зона се осъществява посредством самозалепваща се лента, която е дълга 220 см., и която е прикрепена навсякъде по крайните повърхности на фолиото. В допълнение, при обновяване на цялостни помещения с площ до 50 m², строителната площадка с прахозащитни врати и вакуумна система може да бъде изолирана от останалата част на сградата. Отвори за отвеждане на прах в елемента на вратата на прахозащитната система предлагат голямо разнообразие от възможни комбинации с различни вентилационни системи. При работа с опасни вещества (плесен, азбест и др.) може допълнително да се монтира и филтърна вентилация с филтър Hepa. Отрицателното налягане, създадено от вентилаторите насочва въздушния поток и по този начин никакъв прах от работната зона не може да попадне в околните райони.

За повече информация: Heylo