Начало Новини UVEX: Удобна защита за строителни специалисти

UVEX: Удобна защита за строителни специалисти

UVEXПредизвикателствата в строителната индустрия са многобройни: от подготвителните работи, до строителството, до изграждането на сгради и вътрешните работи. Всеки проект зависи от успешното взаимодействие на отделните аспекти от процесите, както и от перфектно издържаните защитни средства.

UVEXЗа първи път немската компания Uvex представя цялостна продуктова система на персонална защита в строителната индустрия. Компанията е разработила и селектирала над 150 специализирани продукта, които са проектирани да задоволят специфичните нужди на строителната индустрия и да осигурят надеждна защита на служителите.

UVEXПрофесионалната гама продукти обхваща много области на приложение включително строителство на пътища, строителство на тръбопроводи, настилки, разрушаване, но също и строителство на мостове и тунели или бетонни конструкции. Производителят осигурява защита от главата до петите – като например предпазни каски като незаменими спътници на всяко работно място. Шлемът Pheos IES може да бъде прикрепен директно към Pheos очила с интегриран клипс. Така очилата са обезопасени на мястото си и при необходимост могат да бъдат прибрани в шлема. Pheos cx2 са предназначени за защита от прах и са особено удобни за носене ергономични очила.

UVEXДруга полезна част от оборудването са гъвкавите защитни ръкавици, които предоставят отличен захват: Phynomic XG са проектирани да пасват като втора кожа и осигуряват допълнително сцепление при манипулиране на омаслени детайли.

UVEXКомпанията разработва и защита на слуха K4, която се характеризира с особено меки капсулни подложки, както и здрави защитни обувки. Всичко това, в комбинация с високоустойчивата Uvex Softshell защитна жилетка Active Flash, която има захранвана с батерии оптична система, осигурява надеждно обезпечаване и защита на работещите на строителната площадка.

За повече информация: Uvex