Начало Новини Усукуната кула в Сан Франциско посрещна първите си жители

Усукуната кула в Сан Франциско посрещна първите си жители

Проектираната от Studio Gang усукана кула MIRA в Сан Франциско посрещна първите си жители. Новият луксозен небостъргач е на 40 етажа, разпределени в 122 метра над земята, и с 392 апартамента. Той бе завършен миналия декември и е готов за обитаване. MIRA е динамична кула с големи прозорци, спираловидно разположени по фасадата, предлагащи зашеметяващи гледки към залива на Сан Франциско, моста и силуета на града.

В ексклузивно интервю Джийн Ганг, основател и директор на Studio Gang, подчертава важността на осигуряването на различни видове жилища като част от изграждането на по-демократични градове, в които има място за всички. „MIRA се различава от много традиционни жилищни кули по това, че съчетава апартаменти на пазарни цени с такива на под пазарни нива в една сграда. Успяхме да заделим 40% от жилищната площ за по-евтини апартаменти. Привлекателно е да се строи в град, който цени многообразието и приобщаването. Местните власти в Сан Франциско взеха решение част от жилищната площ да се предлага на под пазарни цени, защото разбират важността и общите ползи от това хората да живеят заедно“.

MIRA предлага светли, модерни и просторни едностайни, двустайни и тристайни етажни собствености и таунхауси с големи прозорци. Общността разполага с удобства като двор, фоайе, открита платформа на покрива, фитнес център, детска игрална зала, конферентна зала, помещение за миене на кучета, паркинг за 340 автомобила със зарядни електрически станции, паркинг за 150 велосипеда и близо 1000 кв. м. площи за търговски обекти на ниво улица. Разположена в нововъзникващия квартал Transbay, MIRA предлага лесен достъп до крайбрежната улица, новия парк Salesforce, транзитния терминал Transbay, магазини, нощни клубове, ресторанти, места за спорт и развлечения.