Начало Новини Термофлекс® PRO SOLID

Термофлекс® PRO SOLID

termoflex

Термофлекс® PRO SOLID е готова за нанасяне, пастоообразна мазилка, изградена на база калиево водно стъкло. Тя е предварително оцветена като при нанасяне образува тънък финиш. Чрез продукта се получават защитни и декоративни покрития, с влачена или драскана структура. Позволява полагане върху различни минерални основи.

Термофлекс® PRO SOLID обединява предимствата на силикатните и силиконови мазилки като се явява особено подходяща при стари основи, при саниране на сгради и работа с архитектурни паметници. Полученият финиш е изключително устойчив на стареене и на различни атмосферни влияния. Структурата и свойствата на продукта, позволяват щом бъде нанесен, да се свърже с основата, не само механично, но и химически, което я прави изключително устойчива на напукване.

Нанесеният слой се разпределя равномерно като процесът на съхнене е по-малко чувствителен към температурата на околната среда. Това значително улеснява процеса на работа и я прави лесна за полагане и структуриране. Особено подходяща е за използване в региони с големи температурни амплитуди, дълги зими и висока влажност на въздуха.

Източник: Марисан