Начало Новини Термофлекс® PRO ELASTIC

Термофлекс® PRO ELASTIC

TERMOFLEX

Термофлекс® PRO ELASTIC представлява предварително оцветена, тънкослойна пастообразна мазилка. Тя е изградена на база силиконови смоли и е готова за директно нанасяне. Чрез нея се постигат защитни и декоративни покрития, с влачена или драскана структура, върху различни стари и нови минерални основи като цимент, циментови мазилки и шпакловки, топлоизолационни плочи, продукти на гипсова основа и т.н.

Термофлекс® PRO ELASTIC се характеризира със забележителна еластичност, както и много висока паропропускливост. Това качество, само по себе си, позволява така нареченото “дишане” на фасадата. Продуктът осигурява голяма стабилност на цвета и лесното поддържане чистотата на фасадата. Това я прави особено подходяща като финишно покритие в есктериора при сгради, намиращи се около натоварени градски улици, кръстовища и др.

Термофлекс® PRO ELASTIC  притежава много добра издръжливост на механични въздействия. Мазилката се характеризира с много добри водоотблъскващи свойства, като същевременно е изключително устойчива на биологични зарази, мухъл, плесен, гъби и др.

Източник: Марисан