Начало Новини Терафлекс® SILICONE SPRAY, универсален силиконов спрей

Терафлекс® SILICONE SPRAY, универсален силиконов спрей

марисан

Терафлекс® SILICONE SPRAY представлява универсален силикон в аерозолна опаковка. Този продукт се използва като защитна и разделяща субстанция в третирането и производството на пластмасови, метални, гумени и други изделия. Осигурява полагането на тънък филм силикон дори върху сложни повърхности.

Терафлекс® SILICONE SPRAY  образува чист водоотблъскващ смазочен филм.  Той не се втвърдява и предпазва от  корозия и окисление. Продуктът е устойчив на високи температури и е без съдържание на мазнини.

Използва се за смазване на движещи части от всякакъв вид. Предотвратява натрупването на остатъци от налепи върху трансмисионни лостове и преси. Предпазва стоките от прилепване към конвейерните ремъци, нарези, кулиси и плъзгачи. Терафлекс® SILICONE SPRAY  е отлично средство за отделяне на форми и калъпи при изработване на отливки и при производството на пластмасови изделия с шприц машини. Използва се при изработката на шаблони, които се използват в различни техники за оформяне на изделията.

Терафлекс® SILICONE SPRAY се прилага за материали като полиамид, полиуретан, полистирен, полиетилен, поливинилхлорид, фенопласти и аминопласти.

Наличен е в 400ml аерозолен флакон за ръчна употреба.

Източник: Марисан