Начало Новини Терафлекс® PU UNIVERSAL

Терафлекс® PU UNIVERSAL

teraflex-pu-piana

Терафлекс® PU UNIVERSAL е еднокомпонентна саморазширяваща се ръчна полиуретанова пяна, втвърдяваща се от влагата във въздуха. Намира особено приложение в строителството за уплътняване, запълване, лепене, изолация и монтаж. Продуктът притежава отлична адхезия като се захваща извънредно здраво към повечето строителни материали – от бетон, тухли, камъни, дърво и стъкло, до мазилки, битумни изолации материали и метал.

Терафлекс® PU UNIVERSAL
ръчна монтажна пяна е предназначена за различни видове монтажни дейности, херметизиране, уплътнение на фуги, запълване на кухини, отвори и пукнатини в стени, покриви и строителни конструкции от различни материали. Важно свойство на продукта е, че след нанасяне може да увеличи обема си до 55 пъти. Употребата на Терафлекс® UNIVERSAL предотвратява възможността за възникване на термомостове.

Притежава отлични топлоизолационни характеристики, мразоустойчивост, топлоустойчивост и издържа на атмосферни влияния. След втвърдяване, може да се изрязва, полира, боядисва и да бъде покриване с мазилка. Съдържа безопасен за околната среда газ, който съответства на най- новите разпоредби на ЕС.

Марисан