Начало Новини Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER

Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER

marisan

Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER е еднокомпонентна, саморазширяваща се ръчна полиуретанова пяна, втвърдяваща се от влагата във въздуха. Използва се в строителството за уплътняване, запълване, лепене, изолация и монтаж при ниски температури до -10°C. притежава отлична адхезия като се захваща извънредно здраво към множество строителни материали (бетон, тухли, камъни, зидария,  мазилки,  битумни  изолационни материали, дървени, метални и стъклени повърхности и др.).

Терафлекс® PU PROFESSIONAL WINTER притежава много добри топло- и шумо-изолационни характеристики, като може да се използва ефективно за запълване на фугите между топлоизолационни плочи от EPS и XPS, както и за предотвратяване образуването на термомостове между тях. Монтажната пяна е предназначена за различни видове монтажни дейности, херметизиране, уплътнение на фуги, запълване на кухини, отвори и пукнатини в стени, покриви и   строителни конструкции от различни материали.

Продуктът се характеризира с отлични топлоизолационни характеристики, мразоустойчивост, топлоустойчивост и издръжливост на атмосферни влияния. След втвърдяване, той може да се изрязва, полира, боядисва, както и да бъде покриван с мазилка. Препоръчва се за при монтиране на дограми, рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, тръби и електрически инсталации, създаване на звукоизолиращи прегради, фиксиране и изолация на панели, керемиди и други.

Марисан