Начало Новини Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА

Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА

shpaklovka

  Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА намира приложение при тънкослойно еластично шпакловане и изглаждане на различни вароциментови и бетонови повърхности. Продуктът е подходящ за употреба при основи от газобетон, гипсокартон и гипсофазер, както и всички видове хастарни мазилки, тухлени зидарии и др. Нанася се и като изравнителен слой върху грапави и неравни вароциментови, саниращи и топлоизолационни мазилки, преди структурни мазилки и бои.
Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА  и високата ѝ модификация позволяват нейното нанасяне като тънък слой (между 2 и 5 мм). Покритието, направено с нея се характеризира с голяма еластичност, устойчивост на напукване и здравина. Продуктът се препоръчва за вътрешно и външно приложение, както и при постоянно влажни помещения.
Повърхността, върху която е нанесена Терафлекс® БЯЛА ЦИМЕНТОВА ШПАКЛОВКА става перфектно гладка и чисто бяла, което изключва нуждата от боядисване. След изсъхване, шпаклованата повърхност може да бъде боядисана с вододисперсионни или органични бои. При нанасяне на светли цветове, разходната норма на боята се спада до 30%.

Източник: Марисан