Начало Новини Тангра стартира ОВК Академия

Тангра стартира ОВК Академия

tangra

На 04.10.2019 г. официално стартира Тангра ОВК Академия.

Във връзка с 30-тата годишнина от създаването на Тангра–АВ ООД, екипът на дружеството реши да създаде собствена Академия.

Всеки един курс води до самоусъвършенстване на личността и подобряване на знанията. Колкото повече умения придобиваме, толкова по-голямо конкурентно предимство имаме както на трудовия пазар така и в ежедневната ни работа. Поради тази причина Тангра ще провежда обучения за инженери и специалисти в областта на вентилационната, климатична и отоплителна техника.

Целта на Тангра ОВК Академия ще бъде да предоставя практически знания, свързани с вентилационната и климатична техника, системите за осигуряване на подходящ микроклимат, специфичните решения в изпълнени инсталации и обекти, новостите в ОВК областта, както и бизнес и търговски обучения. Освен визуалните материали по време на всяко обучение, на курсистите ще се предоставят още печатни и видео материали, които ще достъпват през сайта на академията. Ще се провеждат както платени, така и безплатни обучения. Семинарите и лекциите са предвидени специално за строители, архитекти и дизайнери, потребители и инвеститори, фасилити компании, ОВК инженери и ОВК инсталатори и техници.

Обученията ще се провеждат от едни от най-добрите специалисти в ОВК областта, както и от гост-лектори. Освен инж. Юлий Армянов, който има повече от 40 години опит в областта, а също е и собственик на фирма Тангра, лектори в Тангра ОВК Академия ще бъдат:
проф. д-р инж. Ивайло Банов, декан на ЕМФ към ТУ София;
проф. Хайнрих Хубер – директор на лаборатория Сградни – технологии в университета в Люцерн, Швейцария;
Хуан Миро Рамос – председател борда на директорите на EVIA;
Кристиян Горбах – търговски представител на Ziehl Abegg;
Марк де Турк – сертифициран преподавател по системата на Хъбард Мениджмънт и други.

Ежемесечните лекции и семинари в ОВК областта ще се осъществяват в сградата на фирма Тангра и започват още от месец октомври 2019 г.

tangra

Предстоящи обучения в Тангра ОВК Академия

12.11.2019 г. Вентилатори. Видове и принципи на работа. Енергийни класове. Лектор: Christian Gorbach.

18.12.2019 г. Трите тайни на добрите търговци – семинар за инженери и строители. Лектор: Marc de Turck.

За повече информация и записване за предстоящите обучения може да посетите официалния сайт на Академията.