Начало Статии Климатизация Sunsystem представи обемни бойлери и буфери от по-висок енергиен клас

Sunsystem представи обемни бойлери и буфери от по-висок енергиен клас

Sunsystem

Енергийната ефективност на уредите заема все по-важно място сред критериите, които определят избора на потребителите. Необходимостта от оптимизация на разходите и редуциране на вредните влияния върху околната среда фокусира вниманието на индустрията към оптимизиране потреблението на ток и ползване на алтернативни източници на енергия.

Като водещ производител на специализирани бойлери и соларни термални системи, Sunsystem познава добре потребностите на клиентите и инвестира значителни ресурси и време, за да предложи най-доброто съотношение между технологични иновации и грижа към хората и природата.

Sunsystem

„В момент като този, когато и потребителите, и бизнеса изпитват трудности, за нас е важно да можем да предложим на нашите клиенти ефективни решения за намаляване на разходите и оптимизиране на производствените процеси“ – с тези думи утвърдената марка Sunsystem представи нова линия високообемни бойлери и буфери с енергиен клас В. Моделите са проектирани и изработени с увеличена и по-ефективна изолация, което предотвратява загубите на топлина и пести енергия. Бойлерите с една и две серпентини от своя страна са предназначени за работа с алтернативни източници на енергия – отоплителна, соларна или газова система, като по този начин свеждат употребата на електроенергия до минимум. С енергиен клас В са разработени следните продукти:
– класическата серия SSEL, SN и SON – електрически, с една и с две серпентини и обем до 500 литра;
– бойлери за термопомпени системи SWPNL – с увеличена топлообменна площ на серпентината и обем до 500 литра;
– буфери PBM – електрически, с една и с две серпентини и обем до 1500 литра;
– комбинирани бойлери за хигиенична битова вода HYG – електрически, с една и с две серпентини и обем до 1500 литра.

Sunsystem

Модерните енергоспестяващи бойлери и буфери Sunsystem ще се отличават от предшествениците си с допълнението EF към името си и съвсем скоро ще са на пазара. С тази нова стъпка в посока подобряване живота на хората и подкрепа към бизнеса, марката Sunsystem за пореден път оправда доверието, което потребителите от цял свят й гласуват вече две десетилетия.

Новите бойлери и буфери Sunsystem клас В можете да разгледате тук.