Начало Новини Студиото Heatherwick представя нова жилищна кула със заоблени балкони в Сингапур

Студиото Heatherwick представя нова жилищна кула със заоблени балкони в Сингапур

edensingapore

Фирмата Heatherwick Studio представи дизайн за „супер-луксозна“ жилищна кула в Сингапур. Новата жилищна сграда, наречена Eden, е вдъхновена от визията на Сингапур като „град в градината“ и разполага с емблематични заоблени балкони с подбрана тропическа зеленина, предлагаща на жителите си „частна градина в небето“.

edensingapore

Разработена от Swire Properties, кулата ще бъде първата жилищна сграда на Heatherwick Studio в Сингапур. Целта е да се създаде нещо различно за Сингапур, което да контрастира с хоризонта, изпълнен с ъглови стоманени и стъклени кули. Този дизайн наистина е дом в градината, където жителите могат да се насладят на несравним начин на живот.

Новата кула се намира на 2 Draycott Park в престижния квартал 10 Orchard Road. Eden ще разполага с общо 20 жилищни единици, всяка от които е разположена на целия етаж. Всяка единица има продаваема площ от над 278 квадратни метра и се предлага с четири спални със собствена баня. Идеята на Eden представя естествена, непокътна красота, която е включена в дизайна на имота с цел жителите да се свържат с природата и да се предложи наистина изключителен житейски опит.

edensingapore

Удивителните характеристики на проекта са емблематичните заоблени балкони, включващи ръчно избирана тропическа зеленина. Благодарение на заоблената форма на балконите, те ще предлагат невероятни безпрепятствени 270-градусови изгледи и пълно уединение.