Начало Статии Климатизация Silent-Iconic™ 4-пътна касета с дизайнерски панел

Silent-Iconic™ 4-пътна касета с дизайнерски панел

HITACHI

През 1984 ние от Hitachi Cooling&Heating дадохме на света първата 4-посочна касета за перфектна климатизация. Днес съвременният първокласен завършек на Silent-Iconic™ позволява традиционните 4-посочни касетки за таван да се впишат по нов начин в архитектурата на пространството и интериорния дизайн.

Проектирана за комфорт и гъвкавост

Въздушните изходи могат да се регулират, за да насочват въздушния поток по начин, който осигурява максимален комфорт, без да създават дискомфорт на обитателите или да се регулират индивидуално, за да дадат на всеки човек в стаята предпочитаното от него охлаждане. Също така Silent-Iconic™ се отличава с нашата ексклузивна функция за комфорт GentleCool, която нежно понижава температурата в стаята, така че можете да се насладите на първокласен дизайн и комфорт в едно.

HITACHI

Създадена за лесна поддръжка

Панелът Silent-Iconic™ използва набор от плъзгащи се ъгли, за да го закрепите на място, което улеснява монтажа и свалянето от закрепените с винт панели. Поддръжката на филтъра е опростена със Silent-Iconic™, която е достъпна с помощта на Вашия контролер. С докосване на пръст можете да спуснете панела и да получите достъп до филтъра, когато е необходимо.

Създайте „тихо“ пространство, за да увеличите максимално преживяването

HITACHI

Интериорният дизайн е от основно значение във всички търговски среди и оказва значително влияние върху удоволствието на клиента от тях; ресторанти, магазини и специализирани клиники с елегантни и модерни концепции се нуждаят от решения за контрол на климата, които да са продължение на дизайнерската концепция.

Досега беше обичайно дизайнерски ориентираните сгради да използват вътрешни тела за скрит монтаж, тъй като те са видимо по-малко влияещи на дизайна и по-лесни за интегриране. За архитектите и интериорните дизайнери касетата Silent-Iconic™ предлага чисто нова опция, която е „визуално безшумна“ и която не пречи на външния вид и усещането на интериора. В двата си цветови варианта – стандартен бял панел с черни рамки и варианта в изцяло тъмен графит – този продукт би задоволил голям брой изисквания за дизайн на пространството.

Дизайна на Silent-Iconic’s™ е награждаван, получавайки две награди през 2020: Първата награда е iF Design Award 2020 (Дисциплина: Продукти), една от най-престижните награди, давана от iF International Forum Design GmbH, която се занимава с отличните постижения в дизайна и получи Good Design Award – Special Award 2020 в категорията „Оборудване и съоръжения за професионална употреба“.

За повече информация и документация тук.