Начало Новини Сглобяема мини кабина осигурява минимално пространство за нощувка сред природата

Сглобяема мини кабина осигурява минимално пространство за нощувка сред природата

LumiPod

Тази сглобяема мини кабина осигурява минимално пространство за нощувки сред природата. Френската строителна компания Lumicene е показа дизайн за сглобяеми мини кабини, които могат да бъдат поставени на всяко място в природата.

LumiPod

Името на решението е LumiPod и разполага с 17 квадратни метра, като премахва границите между вътрешното и външното пространство с гъвкавостта и извитата си форма. Проектирана като хотелска стая с четири звезди, кабината включва основна спалня с панорамна гледка, която оформя цялата фасада и пространството на кабината.

LumiPod

Банята и тоалетната, гардероба и техническото помещение са скрити с дървени деления на задната страна на жилището. Отдясно на леглото е поставен гардероб.

LumiPod

Леглото е като окачено и интегрирано в плитка ниша. Извитият корниз позволява да се поместят затъмняващи завеси пред цялата стъклена повърхност, а банята е оборудвана с мивка, тоалетна и душ, затворени със стъклена стена.

LumiPod

LumiPod е минималистичен и изчистен жилищен модул, истински пашкул на простотата, разположен сред природата, за да посрещне жителите на града, желаещи да се отпуснат след натовареното си ежедневие в бетонната джунгла.

LumiPod

LumiPod е с възможност за персонализиране отвътре и отвън с множество видове довършителни материали, така че да могат да бъдат съобразени с изискванията на крайния потребител.