Начало Статии Дограма Schüco Integralmaster – защита от слънце и отблясъци

Schüco Integralmaster – защита от слънце и отблясъци

SchücoЗаедно със Sun-Master Sonnenschutz GmbH, Schüco разработи защитата от слънце и отблясъци Integralmaster. Тя е съвместима с всички видове системи за прозорци на Schüco AWS (Aluminium Window System).

Schüco

Schüco Integralmaster е вътрешна слънцезащита без обемисти касети и видими странични водачи. Изцяло скрити, интегрирани в стъклодържателя на прозореца, роло щорите предлагат слънцезащита, защита от заслепяване и намалена видимост отвън навътре. Те се състоят от четири строителни елемента – два броя стъклодържатели, касета за роло щората и водачи. По този начин системата Schüco Integralmaster е напълно интегрирана и практично скрита в прозореца.

Системата може да бъде задвижвана по желание ръчно или моторизирано. Моторизираният вариант се задвижва с 24 V DC SMI-мотор, като щората се движи отгоре надолу. Ръчното задвижване на Schüco Integralmaster се извършва от водачи, които са интегрирани в стъклодържателя. Монтирането на щората става много лесно и тя е подходяща и за дооборудване на вече съществуващи прозоречни системи.

Schüco Integralmaster отговаря на всички национални и европейски норми за защита от заслепяване на работното място. Благодарение на специалната си конструкция и двойната защита от заслепяване и слънцезащита, Schüco Integralmaster предлага намаление на постъпващите отблясъци до 97%, намаляване на слънчевата светлина с 85% и подобряване на защитата от топлина.

Schüco

Характеристики и предимства:
– Не нарушава естетичния дизайн на интериора на помещението;
– Оптимална, невидима интеграция в прозоречните системи на Schüco;
– Намалява заслепяването до 97%;
– Лесно проектиране;
– Липса на видими водачи- водачите са скрити във вертикалните стъклодържатели;
– Възможност за избор на материал за роло щората: фолиа и текстил;
– Според избора на материал, слънцезащитната система предлага и намалена видимост отвън;
– Пълна функционалност на роло щората и при отворен прозорец;
– Минимална и максимална височина 0…3000 мм;
– Минимална и максимална ширина 400…1800 мм.

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.