Начало Новини Официално връчване на сертификати в Ондулин

Официално връчване на сертификати в Ондулин

Ондулин сертификати

Водени от мотива да подкрепяме младите хора, тази година поставихме началото на програма за летен студентски стаж в Ондулин. Поканихме всички амбициозни студенти от УАСГ със задълбочени познания в областта на материалите и технологиите за покриви и хидроизолации да станат част от нашата стажантска програма. На 10 октомври 2012 г. в Заседателната зала на Строителен факултет към УАСГ ще се състои официално връчване на сертификатите на студентите, участвали в първия студентски стаж в Ондулин – България. Сертификатите ще бъдат връчени от доц.д.р инж. Богомил Петров – ръководител Катедра “Строителни материали и изолации” и заместник ректор на УАСГ и инж. Йордан Николов – управител на „Ондулин СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ” ООД.

Стажът се проведе през юли-август 2012 г., като бяха поканени да кандидатстват студенти от III курс (2011-2012г.) специалност „Строителство на сгради и съоръжения”. Студентите, които бяха одобрени за първия студентски стаж в Ондулин са:

1. Цветелина Иванова Маринова
2. Даниела Андреева Петрова
3. Добромира Николова Бойчева
4. Иван Венцеславов Добрев
5. Николай Георгиев Пеовски
6. Тихомир Ангелов Георгиев
7. Васил Миланов Миланов

По време на стажа те получиха възможност за опознаване на практика и придобиване на знания от реалната бизнес среда. Бяха им поставяни за разрешаване реални проблеми и задачи, посещаваха на място обекти и имаха възможност да опознаят материалите и техническите решения прилагани от международна фирма, лидер в своята област.

Със стажантската програма, която смятаме да превърнем в традиция, искаме да дадем възможност на студентите да приложат на практика натрупаните теоретични познания, да получат професионална практическа подготовка, които да се превърнат в добра основа за бъдещата кариера на младия инженер.