Начало Статии Настилки и облицовки Нови повърхности на широкоформатните гранитогресни плочи Laminam

Нови повърхности на широкоформатните гранитогресни плочи Laminam

Laminam

Компанията Laminam никога не е спирала да се променя, търсейки нови предизвикателства и цели, като се консултира с архитекти, дизайнери и дори с аудиторията, предоставяйки все нови начини на изразяване. В свят, в който архитектурата допреди се изразяваше чрез малки формати, Laminam коренно промени стандартите, като създаде широкоформатни гранитогресни плочи, изцяло нов размер с минимална дебелина, които изглеждаха невъзможни за постигане. Със своята нова идентичност и все по-международната си перспектива, Laminam се разви и създаде четири нови продукта, които са предназначени за външна архитектура, интериорен дизайн и обзавеждане.

Ardesia a Spacco, Cristallo Lucidato, Verderame
През юли 2020 г. бяха представени новите повърхности Ardesia a Spacco и Cristallo Lucidato от серията „I Naturali“ и Verderame от серията „Ossido“.

Новите финиши са с фокус върху креативността, елегантността и вниманието към италианските и международни тенденции и влияния. Серията „I Naturali“ е обогатена с Ardesia a Spacco (версии Bianco и Nero) и Cristallo Lucidato. Повърхността Ardesia a Spacco е вдъхновена от Lavagna – естествена плоча, която се добива от италианските кариери в Лигурия (Liguria) и има своя разцвет в средновековната и ренесансова градска архитектура в Италия.

Laminam

Cristallo Lucidato съчетава натуралната естетика на кварцита с превъзходните характеристики на широкоформатните гранитогресни плочи Laminam. Повърхността е предназначена за интериорна употреба и е изключително подходяща за кухненски плотове.

Комбинирайки изкуство, креативност и превъзходно качество, текстурата на Verderame потвърждава афинитета на Laminam към света на дизайна и неговото призвание за естетически експерименти. Въз основа на артистичната интуиция на иновативната повърхност Fluidosolido Blu Lucidato и опита на серия Filo, новата повърхност се предлага на смелите интериорни дизайнери, за да им предостави нови решения в най-авантюристичните проекти.

Laminam

Широкоформатни гранитогресни плочи Laminam в България
Conforma е оторизиран дистрибутор на Laminam за България. Търговската и инженерингова компания е специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с premium продукти. Екипът на Conforma притежава повече от 15 години опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка, както и обучения на място.

Laminam

Laminam

Laminam

Laminam