Начало Видео Новаторската интелигентна система за зониране Honeywell Home evohome

Новаторската интелигентна система за зониране Honeywell Home evohome

Resideo Technologies Inc., водещ глобален доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, обяви днес, че новаторската Honeywell Home evohome интелигентна система за зониране, която позволява на потребителите да управляват температурата в дома си стая по стая през приложение или локално, стана още по-умна. Resideo е пионер на интелигентите домашни решения за зониране и предоставя продукти на пазара от повече от 20 години.

Благодарение на новите интелигентни функции на evohome, цялостното безжично решение сега вече е подходящо за почти всеки дом и приложение, помагайки на още повече потребители ефикасно да контролират нивата на комфорт в до 12 зони в дома си, всички от едно устройство. Това решение може да им помогне да намалят енергийната си консумация и сметките си (Evohome има възможно най-високият рейтинг ErP (Директива за продуктите, свързани с енергията) рейтинг в клас VIII).

Evohome на Resideo е разработен и произведен в Европа, и обединява 130 години инженерна експертиза за иновативни, интелигентни домашни технологии, за да предостави решение, което е лесно за поставяне от професионални монтажници и за употреба от собствениците на жилището.

За да получите повече информация за това как evohome предоставя възможността да се наблюдава и управлява комфортът на дома, както на професионални монтажници, така и на собственици на жилища, посетете homecomfort.resideo.com.