Начало Новини Напълно обновен ”Практикер“ отвори врати в Русе

Напълно обновен ”Практикер“ отвори врати в Русе

praktiker

Пламен Стоилов, кмет на община Русе и г-н Тодор Белчев – председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“, прерязаха лентата на напълно обновения хипермаркет за дома и градината „Практикер“ в Русе.

„Трябва да разбием традицията хората да купуват от прашни, тъмни магазини строителна техника и материали. „Практикер“ е място, където искаме да покажем на всички хора най-доброто от света, но не само от света, но и от България, защото в България произвеждаме много неща и се стремим те да са все повече представени в Практикер.“, каза Тодор Белчев – управляващ съдружник на веригата, в своята приветствена реч за откриването.

„Практикер“ – Русе се разполага в изцяло реконструираната си сграда, като е разширен с близо 1340 кв. м търговска площ. С това общата търговска площ на магазина става повече от 6500 кв. м.

Резултатът е просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, така че потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, за да създадат и обновявят своите мечтани дом и градина.

На достъпни цени те ще могат да избират от разширен асортимент от над 40 хил. продукти на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари.

За допълнително удобство новият „Практикер“ – Русе ще предлага и нови услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите и 3D проектиране на бани.

Клиентите ще могат да се възползват и от вече познатите им услуги: рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа.

За доброто обслужване и консултация на клиентите ще се грижат по-голям брой служители, над 70.

Обновеният „Практикер“ отвори врати на познатия, удобен адрес на бул. „Липник“ № 10. В приятна и уютна обстановка, клиентите ще получат внимателна и професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома и градината си по-красиви, функционални и удобни.

Реконструкцията на „Практикер“ – Русе е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма МСК.

Строители.бг