Начало Новини Мощно почистване за строителната индустрия от Kärcher

Мощно почистване за строителната индустрия от Kärcher

kaercher

Премахването на бетонови остатъци от кофраж е една от основните задачи на новата машина HD 9/100-4 Cage от Kärcher. На изложението Bauma, което се провежда в Мюнхен от 8 до 14 април 2019 г., Kärcher ще представи множество нови решения за почистване за строителната индустрия. Това включва първият уред за почистване с високо налягане за професионална употреба, който е на батерии.

kaercher

С HD 4/11 C Bp, компанията разширява сферата на приложение на почистващите си устройства с високо налягане почти неограничено: устройството може да се използва независимо от електрозахранването. Така търсенето на контакт или поставянето на удължителни кабели вече е минало.

kaercher

Kärcher разширява своя компактен клас със уреда HD 9/100-4 Cage за свръхвисоко налягане от 1000-бара. Със силна почистваща сила, устройството разтваря упорити замърсявания като бетонни остатъци от кофраж или корозия върху метални повърхности. Мощната помпа от Woma формира сърцето на устройството.

kaercher

Друго устройство с батерия е новата прахосмукачка за мокро/сухо почистване NT 22/1 Ap Bp L. Безжичната прахосмукачка за бързо почистване разгръща своята сила навсякъде, където няма контакти или където кабелите могат да се превърнат в пречка.

Фирменият щанд на Kärcher в рамките на изложението се намира в зала A1, щанд 103.

За повече информация: Kärcher