Начало Новини КСБ раздаде тазгодишните си награди

КСБ раздаде тазгодишните си награди

kamarata na stroitelite

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова връчи годишните награди на Камарата на строителите в България (КСБ) в категорията „Високо строителство“.

„Благодаря Ви за усилията, които влагате. Браншът устоя на трудностите и предизвикателствата успешно. Построихме почти 300 км нови автомагистрали. Реализирахме проекти от водната, образователната, здравната и градската инфраструктура. Показахме, че можем да работим качествено и в срок“, е отбелязала при връчването министър Павлова, цитирана в информацията на МРРБ.

Церемонията се състоя по време на Бала на строителите, домакини на който са МРРБ и Камарата на строителите в България.

Регионалният министър Павлова пожела да бъдат преодолени различните мнения, както и да продължи работа по усвояването на новите европейски средства.

10 млрд. лева са парите за инвестиции през следващите години, уточни Павлова и е изрази убедеността си, че съвместно със строителния сектор те ще бъдат вложени успешно.

Златната награда в раздела „Големи строители“ министър Павлова е връчила на „Главболгарстрой“ АД. Сребърното отличие е за „Геострой“ АД, а бронзовият приз – за „Водстрой 98“ АД, съобщава МРРБ.

В класацията тази година са участвали 3835 фирми и компании от строителния бранш, разделени в четири категории.

Строители.бг