Начало Новини Компактна делта шлифовъчна машина от Mirka

Компактна делта шлифовъчна машина от Mirka

DEOS 663 CV

Фирмата Mirka, финландски производител на абразиви и машини, представи нова шлифовъчна машина с делта форма за шлайфане на труднодостъпни места. Ръчните шлайфове се използват в различни професии, но изискванията са сходни навсякъде: ефективността и ергономичността са най-важните фактори. Новата делта шлифовъчна машина DEOS 663 CV от Mirka обещава лесно и ефективно шлайфане, особено в ъглите и труднодостъпните места.

DEOS 663 CV

Ергономичният дизайн на машината позволява по-дълго шлайфане без умора, с по-малко усилия, като значително намалява напрежението на ръцете и мускулите. Поради ниското тегло на машината от само 970 g, мускулите са по-малко напрегнати. Ниската височина на машината от само 10 см гарантира, че водещата ръка е по-близо до повърхността под всякакъв ъгъл. Това дава възможност за по-добър контрол на процеса на шлайфане, като също така значително улеснява и работите над глава при продължителна употреба.

DEOS 663 CV

Шлифовъчната плоча на машината е 100 x 152 x 152 mm. Компактният инструмент също така разполага с безчетков мотор и 3.0mm ход за бързо отстраняване на материала. Забележимите вибрации са от ниско ниво. Абразивите от мрежата Abranet и комбинацията от машината за шлифоване с индустриална прахосмукачка осигуряват равномерна шлифовка и безпрахова работна среда. Вграденият сензор за вибрации и Bluetooth връзката осигуряват в реално време достъп до данни за вибрации, скорост и начин използване чрез приложението MyMirka.

За повече информация: Mirka