Начало Новини Komatsu с ексклузивни световни премиери на изложението BAUMA в Мюнхен

Komatsu с ексклузивни световни премиери на изложението BAUMA в Мюнхен

KomatsuКомпанията Komatsu Europe ще покаже на изложението Bauma 2019 повече от 30 машини и последните си иновации. На щандът на фирмата с обща площ от 4000 кв. м. закрито пространство и 2600 кв. м. открито пространство ще бъде представена пълната продуктова гама на машините Komatsu. Новите машини включват голям хидравличен багер PC1250-11 или два колесни багера PW148-11 и PW180-11. С новите хибридни двигатели, които ще бъдат представени Komatsu се фокусира върху ангажираността, екологичността и ефективността за клиента. С новия хибриден багер HB215LC-3 компанията иска да вдигне летвата по отношение на това, което клиентите трябва да очакват от един багер. HB215LC-3 не само предлага най-високите стандарти, но и обещава значителни икономии на гориво – до 20% в сравнение с багерите без хибридно задвижване, съответно намалени емисии на CO₂, повишена производителност, оптимизирани контроли, висок комфорт на водача, интелигентни функции за безопасност, най-новата телематична система Komtrax, модерната хидравлика и новия интегриран контрол на Komatsu.

KomatsuДвигателят на Komatsu SAA4D107E-3, инсталиран в HB215LC-3, осигурява мощност на двигателя 110 kW (150 к.с.). Модулът за селективна каталитична редукция (SCR) използва Adblue за намаляване на емисиите на NOx. Енергията, която обикновено е необходима в хидравличната система, за да се върти, е налична за движенията на стрелата, стика и кофата. При спиране на въртенето енергията, която обикновено не се използва, се съхранява в кондензатор с висока производителност. Тази енергия може да се използва от генератора или да се подаде към двигателя/генератора на двигателя за ускоряване.

Стандартните джойстици с пропорционално управление на приставките поддържат прецизни операции. Проектирана за хидравлични багери, кабината ROPS е проектирана за повишена здравина и е защитена с тръбни усилвания в конструкцията. Вискозните клапи на окачването на кабината намаляват вибрациите, а седалката на водача с пружинираща се възглавница със стандартно отопление на седалката и високата облегалка предлагат повече комфорт с ново проектирани, регулируеми подлакътници.

KomatsuШирокоекранният 7-инчов цветен дисплей с висока разделителна способност показва информация, която може да бъде избрана от 26 езика, а новата система за управление на системата е интегрирана в мониторната система с 15 настройки на потока и налягането на маслото за приложения, което значително подобрява гъвкавостта на машината. Новата мониторна система също така разполага с ниво на AdBlue, еко-следи, отчети за мисията, разход на гориво и други оперативни данни. За повишена безопасност KomVision от Komatsu е стандартно оборудване.

За повече информация: Komatsu Europe