Начало Статии Фасади Kamenitza Office Park – модерната офис сграда, изградена с висококачествените алуминиеви системи...

Kamenitza Office Park – модерната офис сграда, изградена с висококачествените алуминиеви системи Schüco

Kamenitza Office Park

Офис сградата е първата в Пловдив, сертифицирана по BREEAM, ниво „EXCELLENT“. BREEAM е водещият и е най-широко използван метод за измерване на въздействието на сградите върху околната среда.

Сградната обвивка е с впечатляващ дизайн – ĸoмбинaция oт cтъĸлeнa oĸaчeнa фacaдa c ниcъĸ ĸoeфициeнт нa тoплoпpeминaвaнe и oĸaчeнa ĸaмeннa вeнтилиpyeмa фacaдa oт вpaчaнcĸи вapoвиĸ c мacивни eлeмeнти. Остъклената част е със системата за капачкова окачена фасада Ѕсhüсо FW50, интегрираните отваряеми елементи за прозорци и врати са съответно AWS 70.HI и ADS 70.HI с изключително нисък коефициент на топлопреминаване и високи стойности на пропускливост на светлината, както и вградени плътни вентилационни крила Schüco AWS 70 VV. HI с етажна височина. Предлаганите единици са със стандартни ширини от 170 мм, 250 мм и 300 мм и комбинират бърза вентилация на помещения с висока степен на архитектурен дизайн. Плътните крила са лесни за работа и са подходящи за съчетание с големи остъклени елементи.

Kamenitza Office Park

Алуминиевите профилни системи AWS 70.HI/ ADS 70.HI са едни от най-предпочитаните, впечатляващи с модерна визия и коефициент на топлопроводимост от 1,5 W/(m2K) при видима строителна ширина от 107 мм и строителна дълбочина от 70 мм. Скритият обков Schüco AvanTec SimplySmart дава възможност на тегло на крилото до 250 кг. Системата осигурява защита при влизане с взлом до RC 3 и възможност за повърхностна обработка на профилите в различни цветове по RAL отвън и отвътре.

Kamenitza Office Park

Като лицензиран представител на бранда Schüco, компанията Alukönigstahl – с помощта на своите партньори- реализира устойчива сградна обвивка, която е в хармония с природата, технологиите и с индивидуалните потребности на клиентите. Фирмата предлага целево ориентирани продукти за ново строителство и модернизиране, които изпълняват индивидуалните изисквания и нужди на потребителите във всички климатични зони.