Начало Новини HYDROGUARD – сигурна хидробариера

HYDROGUARD – сигурна хидробариера

HydroGuard

Независимо дали са причинени от природно бедствие или избиване на водопровод, наводненията могат да бъдат опустошителни за вашия дом. За съжаление, много собственици на жилища са зле подготвени за покачващите се води поради високите разходи за бариери и неудобството от поставянето на чували с пясък. Ето защо Hannes Floto, двапъти жертва на наводнения, в партньорство с дизайнери измислят HydroGuard, прост и ефективен начин за запазване на дома сух при наводнения. Хидробариерата е предназначена за многократна употреба и е лесна за инсталиране. предпазва от наводнения и може да се регулира, така че да пасне на всички видове каси. Използва сигурни уплътнения, които да защитават от бързо течащата вода.

Hydroguard е първата в света достъпна бариера срещу наводнения, която се побира на всяка стандартна врата. HydroGuard гарантира, че всеки ще има достъп до една универсална защита срещу наводнения. Бариера, с която ще защити дома си от наводнение.

В момента решенията от типа на чували с пясък са недостатъчни, тъй като те са тромави, нехигиеничнои и не са за многократна употреба. Така че, когато възникне ситуация като наводнение, собствениците на жилища се сблъскват с много неудобства и несигурност. Други видове бариери срещу наводнения са по-скъпи и по-малко приспособими към индивидуалния дома на потребителя.

Защо HydroGuard?

При сегашните налични възможности е лесно да се почувствате победени, претоварени и разочароване. Но, ако бихте могли да спестите хиляди левове от щети и запазите ценните си вещи и спомени с едно просто решение, не бихте ли го направили? Hydroguard е еднократна инвестиция, която е лесна за употреба и съхранение. И най-важното е, че е ефективна в борбата за запазване на дома сух при наводнения, които стават все по-чести като природни бедствия. Без повече заковаване на дъски или скъпи бариери, без чували с пясък, тробаво натрупани пред покачващата се вълна.

HydroGuard е 100% Уникален

Известни са предизвикателствата пред един дом, когато той може да бъде наводнен.  Проектираното устройство е по-гъвкаво и практично решение срещу наводнения, отколкото всяко друг на пазара в момента и не е необходимо да се се съобразява с касата на вратата, поради хиттроумтата плъзгаща се технология.

Дали е дърво или ПВЦ вратата, HydroGuard ще се побере във всяка каса, за да създаде бариера срещу нарастващите води. Устройството създава запечатана бариера пред вратата ви и ще ви позволи да се сбогувате с чувалите пясък или други бариери, които са по-скъпи и направени само за конкретните размери на вратите.

Други производители използват до 6 различни размера за покриване на ширината на касата, докато HydroGuard има само една. Това, което различава HydroGuard от останалите е нейната интелигентна плъзгаща система, която се нагажда към всяка врата и може да се монтира сигурно за секунди и размерът – подходящ за всички размери каси.

HydroGuard

Защо HydroGuard е по-добър от останалите?

Хидробариерата HydroGuard използва иновативна технология, която осигурява на собствениците на жилища функции, дълго време пренебрегвани. Ключовите характеристики са:
– компактен и лесен за инсталиране;
– регулируем;
– за многократна употреба;
– достъпен;
– лесен за съхранение.

Компактна и лесна за инсталиране: HydroGuard е проектирана така, че да може лесно да бъде инсталиран за минута – просто извадете от кутията, разширете, за да се побере в рамката на вратата и го заключете към нея. За разлика от много други продукти, HydroGuard няма да изисква от вас да правите промени в своя имот. HydroGuard приляга сигурно към рамката на вратата и не може да бъде отстранен, ако тя е затворена.

Регулируем: това, което прави HydroGuard изцяло уникална, е системата за интелигентно приплъзване, която му позволява да се побере във всяка стандартна врата и да създаде бариера срещу нарастващите води. Първокласни материали и здрав дизайн осигуряват сигурна уплътнение срещу бързо течащата вода и отломките в нея.

За многократна употреба: Наводненията става все по-чести. Вместо да се налагат многократни инвестиции в собствени мерки за предотвратяването им, HydroGuard може лесно да се съхранява и бързо инсталира при опасност от наводнение. Торбите с пясък, макар и евтини, не са за многократна употреба, не са ефективни и не могат лесно да се нахвърлят бързо в случай на наводнение.

Достъпна: Започвайки от 460 лв, HydroGuard предлага всичко свързано с предпазването от наводнения на приемлива цена. Не забравяйте, че дори малкото покачване на водата в един дом може да коства хиляди левове щети. Инвестирането в няколко хидробариери HydroGuard си струва, ако човек може да си го позволи.

Лесна за съхранение: С плъзгащити си способности HydroGuard може да се съхранява дори и на малки места.

HydroGuard

Строители.бг