Начало Новини Галакси Пропърти Груп привлича инвеститори на изложение в Кан

Галакси Пропърти Груп привлича инвеститори на изложение в Кан

galaxy propurty grup

Възможностите за инвестиции в България ще бъдат представени по време най-голямото изложение за недвижими имоти MIPIM в КАН, Франция. Международното събитие се открива на 11 март. Очаква се Галакси Пропърти Груп да привлече интерес към инвестиционните си проекти в три основни направления: индустриални зони, търговски пространства и офис площи. В следващите четири дни представителите на Галакси Пропърти Груп ще представят редица инвестиционни проекти като София Бизнес Тауър, Ритейл Парк Уест и Централна Индустриална Зона в Регион Пловдив.

В момента се наблюдава задълбочаващ се интерес от страна на компании от западна и централна Европа в Балканския регион, като атрактивна дестинация за откриване на производствени мощности основно от компании от леката промишленост. Интерес за евентуалните инвеститори представляват районите извън София, които предполагат по-ниски производствени разходи и развита инфраструктура.

MIPIM е уникално изложение, където си дават среща предприемачи, инвеститори, проектанти, финансиращи институции, регулиращи бизнеса организации, местни и държавни власти. Очаква се то да бъде посетено от над 4 300 инвеститори, а представените компании да бъдат над 2 000.

Източник: 24chasa.bg