Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 313

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

АВАЛ-М ЕООД

АВАЛ-М ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакети

Изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, щори, охранителни ролетки и леки метални конструкцйи.Търговия на едро с Хидрофобен шперплат.

АВИС БИЛД ЕООД

АВИС БИЛД ЕООД

Бои, лакове, латексиВрати и ролеткиСтроителни смеси

Фирмата предлага: бои, латекс, мазилки, пътна маркировка, фасадни бои, лакове, терпентин боров, балсамов, колофон, катран, ленено масло, лепила.

АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД

АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакети

"АГЕНЦИЯ МИТЕВ-РАДУЛОВ ООД" - изключителен представител за България на PVC профилни системи за врати и прозорци Salamander.

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Агнесика Пласт ООД е създадена през 2004 г. Фирмата осъществява всеобхватна и широко разгърната дейност в областта на проектирането и производството на PVC и алуминиева дограма, стъклопакети, щори и окачени фасади. Агнесика Пласт е директен вносител и оторизиран производител на PVC прозоречни системи от търговската марка Koemmerling, притежава сертификат за най-високо качество на продукцията и услугите. Във фирмата е внедрена и се прилага Система за управление на качеството ISO 9001/2000 г. (регистр. No на Сертификат 7510040051). В съответствие с изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствията на строителните продукти Агнесика Пласт притежава Българско техническо одобрение ( БТО 04.44/2004) както и протокол от първоначално изпитване на типа продукт No 011-НСИОССП-04.168/2004 г., като положителна оценка на годността за влагане в строежите на продуктите си.

АКАЗА ООД

АКАЗА ООД

АксесоариВрати и ролетки

Фирма “Аказа” ООД е основана през 2000 година със седалище град Пловдив с основна дейност доставка и монтаж на врати за дома и индустрията.

АКСЕС НОВЕЛО АД

АКСЕС НОВЕЛО АД

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

Аксес Новело предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. При нас ще откриете богато разнообразие от продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков, който е с повишени изисквания към сигурността, и други. Благодарение на своя доказан професионализъм и дългогодишен опит Аксес Новело е изградила трайни партньорски отношения с редица български и чуждестранни предприятия. Основополагащите  цели, които компанията стриктно изпълнява са: предоставяне на професионални консултации, коректно отношение и продуктова гама от висок клас.

АКСИЯ ООД

АКСИЯ ООД

Врати и ролеткиФасади

Фирма “Аксия ” ООД има основна дейност производство на външни ролетни щори на френската фирма Soprofen. Фирмата има договор за партньорство с френските партньори.

АЛАКС ДХ ООД

АЛАКС ДХ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакети

“Алакс ДХ” ООД е фирма, специализирана в сферата на проектиране, производство, остъкляване, доставка и монтаж на РVС, АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА и СТЪКЛОПАКЕТИ. Фирмата разполага със собствен транспорт и собствена напълно оборудвана производствена база с машини, настроени по немски стандарт, включваща: - Цех за РVС дограма - Цех за алуминиева дограма - Цех за стъклопакети Фирмата е директен вносител на РVС профили – система “КВЕ” – Германия и притежава сертификат. При разкройка на дограмата и стъклата се използва софтуерен продукт на “Astrokettle Algorithms”, която оптимизира процеса на производство и позволява свеждането на произведствените разходи до минимум, което благоприятства осъществяването на продажби на разумни цени.

АЛВИК 1 ЕООД

АЛВИК 1 ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Алвик 1 ООД е фирма, специализираща от 20 години в производството на дограма. Тя работи с прозоречни системи Salamander, произвеждани в Германия по стандарт RAL GZ-716. Използват се профили клас „А”, отговарящи на европейска норма EN 12608:2003.

АЛВИЯ

АЛВИЯ

АксесоариВрати и ролетки

Фирмата е основана през 2005 година, първоначално като фирма за дистрибуция и монтаж. Динамичната работа и увеличаващите се изисквания към работата ни от самите нас, наложи разгръщането в областта на производството и директния внос.