Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 40

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АД

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АДPromoted

АксесоариБаня и санитарияВодопровод и канал

Ideal Standard е водещата марка на Идеал Стандарт Интернешънъл.

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

Водопровод и каналОВК

А.М.Е. България ЕООД е дъщерна фирма на австрийския А.М.Е. Holding GmbH и е специализирана в проектирането и изграждането на отоплителни, хладилни, водопроводни, климатични и вентилационни инсталации, на сградна и индустриална автоматизация, както и на противопожарни, спринклерни системи, електроинсталации и системи за комуникация.

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

Водопровод и каналИзолацииСтроителни фирми

Дейността на фирмата е промишлено и гражданско проектиране, конструиране и изпълнение на нестандартно оборудване, ремонтно-строителни и инсталационни работи, всякакви довършителни работи по граждански и обществени обекти, луксозни ремонти на магазини, офиси и жилища.

АГРО КОМЕРС ООД

АГРО КОМЕРС ООД

Водопровод и каналОВК

Фирма Агро Комерс ООД предлага на своите клиенти електрически водни помпи и помпено оборудване на фирмите PEDROLLO, COMEX, WILO и др., които намират приложение както за поливните системи които предлага, така и за промишлено и битово водоснабдяване.

АЕРОФЛЕКС

АЕРОФЛЕКС

Водопровод и каналОВК

Аерофлекс® е термоизолация на базата на EPDM (Ethylen Propylen Diene Monomer), състояща се от леки еластомери със затворено клетъчна структура, специално проектирана за централни охладителни или отоплителни системи, включващи в състава си водопроводи за студена и гореща вода, въздуховоди за горещ и студен въздух в системите HVAC & R (отоплители, вентилационни климатични системи) с цел спестяване на енергия и избягване на проблема с кондензацията.

АКВАРОР ООД

АКВАРОР ООД

Баня и санитарияВодопровод и каналОВК

Акварор ООД е регистрирано на 01.10.1992 г. с предмет на дейност: външна и вътрешно-търговска дейност, лизинг и инженеринг, представителство и агентство на чуждестранни фирми, инсталиране на POLO-POLYMUTAN - системи и др.

АКВАСТАРТ ООД

АКВАСТАРТ ООД

Водопровод и каналОВК

Аквастарт е специализирана в продажба и монтаж на помпи, помпени системи и автоматизирани системи за управление на помпи. Фирмата е оторизиран дилър на световно признатите производители VOGEL PUMPEN и LOWARA - лидери в помпостроенето. Помпите, които предлага, са произведени в съотвествие с най-високи технологични изисквания и стандарти. Към всеки помпен агрегат можем да предложим изработка на ел.табло за управление, както и монтаж и настройка на системата.

АЛБОС ЕООД

АЛБОС ЕООД

Водопровод и каналОВК

Фирма “Албос” ЕТ е създадена през 1991 г. През 2001 год. е преобразувана в “Албос” ЕООД. Предмет на дейността ни е : - изграждане на топлопреносни мрежи, абонатни станции, котелни централи, отоплителни, вентилационни и климатични инсталации ; - изграждане на улични и сградни водопроводни и канализационни мрежи, пожарогасителни и пожароизвестителни системи ; - изграждане и преоборудване трафопостове до 1000V, външни ел. захранвания, вътрешни електро силнотокови и слаботокови инсталации ; - търговска дейност ,за което притежава необходимия лиценз.

ВАДЖО КОМЕРС ООД

ВАДЖО КОМЕРС ООД

Бои, лакове, латексиВодопровод и каналИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

"ВАДЖО КОМЕРС" ООД е създадена през 1994 година. Основна дейност на фирмата е търговия със строителни материали. Притежава шест склада за строителни материали в София и по един в градовете: Варна, Созопол, Смолян, Момчилград и Банско.

ВОДОКАНАЛСТРОЙ

ВОДОКАНАЛСТРОЙ

Водопровод и канал

Водоканалстрой е регистриран през 1991г. От 1992г. до сега има средносписъчен състав от над 60 служители. Ръководните й кадри са били на изпълнителски и контролни постове в строителството още преди създаването на фирмата.

ГЕОСТРОЙ

ГЕОСТРОЙ

Водопровод и каналСтроителни фирми

Геострой АД е сред водещите строителни компании в България. Дружеството е със сериозен опит и дългогодишна история в изпълнението на разнообразни и мащабни проекти. Геострой предоставя на клиентите си широк спектър от качествени услуги благодарение на  разнородните си компетенции и потенциал.

КИТ ИНЖЕНЕРИНГ

КИТ ИНЖЕНЕРИНГ

Водопровод и каналОВК

Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни, ВиК инсталации и слънчеви колектори.