Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 108

РЬОФИКС ЕООД

РЬОФИКС ЕООДPromoted

Строителни смеси

Рьофикс ЕООД е дъщерна фирма на Röfix AG Австрия, част от немския холдинг Fixit Gruppe. Компанията е реномиран производител на строителни материали и системи с над 125 годишна история и 62 представителства в Европа. На българския пазар фирмата е от 2003 г. и през тези 14 г. не спира да се развива, да мисли в перспектива, да се стреми да следва и дори да изпреварва тенденциите в строителството. Двата завода на Röfix в гр. Септември и в гр. Нови пазар работят с пълен капацитет. Продукти се предлагат в над 200 складови бази на партньори в цялата страната.

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

КОЛОР СИСТЕМС ЕООД е съвременна модерна компания, създадена през 1997 год., специализирана във внос, търговия и изпълнение на декоративни бои и мазилки.

АВАЛОН ИНДЪСТРИ АД

АВАЛОН ИНДЪСТРИ АД

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни смеси

Производствена база: 7070 Ряхово, област Русе , ул. Кирил и Методий 23, тел.: +359 885 059 005

АВИС БИЛД ЕООД

АВИС БИЛД ЕООД

Бои, лакове, латексиВрати и ролеткиСтроителни смеси

Фирмата предлага: бои, латекс, мазилки, пътна маркировка, фасадни бои, лакове, терпентин боров, балсамов, колофон, катран, ленено масло, лепила.

АЛАТИ

АЛАТИ

АксесоариБои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

Създаден през 2004 година, строителен хипермаркет „Алати” е собственост на фирмата „Керамик Груп” ЕООД, която е официален дистрибутор на „Видима” – Севлиево, „Идеал Стандарт”, „Рока България”, „Хан Аспарух”, „Изида”, както и вносител на „Рока” – Испания, „Керко” – Словения и редица други известни европейски марки.Това дава възможност в хипермаркет „Алати” да се гарантира богат асортимент на конкурентни заводски цени.

АЛФАТОН МРАМОР ООД

АЛФАТОН МРАМОР ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни смеси

АЛФАТОН Мрамор ООД ЛогоAЛФАТОН Мрамор ООД е създадена през 1996 г. като търговска фирма в областта на настилките и облицовките от естествени каменни материали. Фирмата изготвя спесификации, осигурява изработката на детайлите и доставя материалите – мрамор и гранит и  варовик за престижни обекти в Гърция, България и Русия.

АНГРО ООД

АНГРО ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Дружество „АНГРО” е създадено през месец февруари 1991г. Започва дейността си с търговия на едро и внос на стоки. През 1993г. открива агенциа за недвижими имоти, която до 1999г. е една от водещите в София. През 1995г. навлиза в строителния бизнес с проектиране, консултатски услуги и довършително -  ремонтни дейности. В началото на 1999г. започва търговия със строителни материали. Дружество „АНГРО” е официален вносител на строителни материали и дистрибутор на муждународно известни фирми в областта на строителството. През 2005г. регистрира  дъщерните фирми  - „АНГРО” ООД и „АНГРО И КО” ЕООД,  които заедно със СД „АНГРО-ХРИСТОВ И СИЕ” образуват сдружението „АНГРО ГРУП”. В периода 2005г. – 2006г. фирма „АНГРО” е официален спонсор на волейболния клуб „ЦСКА” – жени, шампион на България за 2005г. През 2006г. компанията възстановява дейността на Агенцията за недвижими имоти. През 2007/2008 година в новия завод на „АНГРО” ООД започва производство на собствена марка строителни лепила „АНГРО". „АНГРО ГРУП” притежава над 20 000кв.м. складови площи и над 100 000кв.м. земеделски земи. Компанията има собствен автопарк, състоящ се от различни по големина товарни автомобили, съобразени с нуждите на клиента и спецификата на обекта. В момента „АНГРО” осигурява над 60 работни места.

Ардекс ЕООД

Ардекс ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

Ardex произвежда специални продукти за строителството и строителна химия за следните области на приложение: плочка, фуга, под, стена и строителни продукти. Много са предпоставките Ardex да създава най-добрите връзки за своите клиенти.

АРХЦЕНТЪР-А ООД

АРХЦЕНТЪР-А ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

Архцентър-А ООД специализира главно с изготвянето на готов строителен продукт- цялостно завършени обекти “до ключ” интериорни решения, дизайн и обзавеждане. Дейността на дружеството обхваща всички етапи на строителния процес- в това число проучване и комплексно проектиране, изпълнение на всички видове строителство- монтажни работи, интериорни решения, дизайн и обзавеждане.

АТРИ ЕООД

АТРИ ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

Атри ЕООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано по българския търговски закон през 1996 г. За сравнително краткото си съществуване фирмата успя да наложи на българския пазар продуктите на италианските фирми за производство на лакобояджийски материали АТRIA, VIERO, UCIC, CEBOS и Aithon Ricerche. Добрият прием на тези продукти се дължи на две неща: първо – високото им качество съчетано с екологичност и второ – добрите цени, които успяваме да поддържаме благодарение на директната връзка с производителите.

БАЛКАН КОНСУЛТ КОМЕРС ЕООД

БАЛКАН КОНСУЛТ КОМЕРС ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

Дружеството е уважаван и търсен партньор и посредством развита  система за дистрибуция и доставки на място, обслужваме промишлени и инфраструктурни предприятия , строителни фирми и търговската мрежа.