Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 100

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

Водопровод и каналИзолацииСтроителни фирми

Дейността на фирмата е промишлено и гражданско проектиране, конструиране и изпълнение на нестандартно оборудване, ремонтно-строителни и инсталационни работи, всякакви довършителни работи по граждански и обществени обекти, луксозни ремонти на магазини, офиси и жилища.

АДИНИКС ЕООД

АДИНИКС ЕООД

Строителни фирми

Нашата строителна фирма е специализирана в цялостното изграждане и ремонт на покриви, качествена хидроизолация и цялостна грижа за покрива.

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД

Строителни фирми

Фирма Ай Би Би Ес ЕООД е създадена февруари 2007 год. Посредством сайта си energyaudit.bg основната дейност, в която сме се специализирали и предлагаме е термографско обследване на сгради и откриване на течове по покриви на сгради. Термографията е най ценното средство за диагностика при превантивна поддръжка. С помоща на професионалната термографска камера Flir и  микровълнов датчик, с който фирмата ни е оборудвана много точно локализирваме и откриваме влага и скрити течове в жилища и ВиК инсталации, загуба и кражба на топлинна енергия, повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи и др. По този начин се спестяват средства от строително ремонтни дейности. Винаги е по-добре да се направи само частичен ремонт и то на точното за целта място, което ние ще установим. Фирмата ни има и локализатор на течове за покриви на сгради. С него могат да се открият областите на покрив, който тече но не се вижда визуално. Ако се хване достатъчно рано, най-засегнатият район на покрива може да се изолира и ремонтира и по този начин да се спестях пари от полагането на хидроизолация на целия покрив.

АЛЕКСА ЕООД

АЛЕКСА ЕООД

ИзолацииСтроителни фирми

Основни дейности на фирмата са: строителство на сгради и съоръжения, ремонтно строителни работи, топло и хидроизолации, сглобяеми къщи, дизайн, пожарозащитни покрития, направа и обшивка на куполи.

АЛПБГ ЕООД

АЛПБГ ЕООД

Строителни фирми

Фирмата е специализирана в областта на строителните ремонти и довършителни дейности в строителството.

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП ООД

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП ООД

Строителни фирми

АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана в работата на височина по индустриален алпийски способ (ИАС). Фирмата работи с квалифицирани по системата на АРАС промишлени алпинисти и изпълнява редица строителни, довършителни, ремонтни и почистващи услуги.

АЛПИН СЪЗВЕЗДИЕ

АЛПИН СЪЗВЕЗДИЕ

Строителни фирми

ТОПЛОИЗОЛАЦИИ!!! САНИРАНЕ!!! КРЕДИТ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ!!! СМР по алпийски способ. Топло- и хидроизолации. Фуги. Ремонт и боядисване на фасади. Измиване на каменни облицовки. Стъкломиенe. Фирмата работи и по програмата за енергийна ефективност. Съдействие при отпускане на кредит.

АЛПИНА АРТ ЕООД

АЛПИНА АРТ ЕООД

Строителни фирми

АЛПИНИСТИ, поставяне на външни топлоизолации, монтаж на рекламни съоръжения, запечатване на панелни фуги, боядисване, всякакъв вид височинни манипулации.

АЛПСКАЙ ЕООД

АЛПСКАЙ ЕООД

Строителни фирми

Строителна фирма Алпскай EООД развива активна дейност от 2005 година и се специализира в проектирането и изпълнението на външни термоизолации и всякакъв вид височинни монтажи от скеле и по метода на въжения достъп.. Фирмата извършва цялостно термоизолиране на сгради, както и на части от тях. В Алпскай EООД работи опитен управленски състав и са ангажирани щателно подбрани висококвалифицирани специалисти-техници и работници с доказан опит в строителния бранш и работата по алпийски способ. Фирмата е член на Асоциацията на работещите по алпийски способ (АРАС).

АЛПСОФИЯ ЕООД

АЛПСОФИЯ ЕООД

ИзолацииСтроителни фирми

Алпсофия ЕООД е регистрирана в сектор строителна дейност с ЕИК:201715187. Фирмата работи на територията на цяла България. Сферата на дейност е главно в монтажа на топлоизолация.

АНДРЕЙ ЛАЛОВ ЕТ

АНДРЕЙ ЛАЛОВ ЕТ

Строителни фирми

Саниране и топлинна изолация по алпийски способ или скеле.Височинни ремонти на трудно достъпни места. КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ.

АПРОПЕМС ЕООД

АПРОПЕМС ЕООД

ИзолацииСтроителни фирми

Апропемс е официален вносител на винилов сайдинг, външна PVC облицовка, SLOVINYL SIDING®, Словакия.