Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 382

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

ОВКФасади

Благодарение на тясното сътрудничество с архитекти, дизайнери и водещи световни производители, ние имаме привилегията непрекъснато да придобиваме знания за иновативни материали и проекти в сферата на  окачените вентилирани фасади и водно подово отопление.

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

Водопровод и каналОВК

А.М.Е. България ЕООД е дъщерна фирма на австрийския А.М.Е. Holding GmbH и е специализирана в проектирането и изграждането на отоплителни, хладилни, водопроводни, климатични и вентилационни инсталации, на сградна и индустриална автоматизация, както и на противопожарни, спринклерни системи, електроинсталации и системи за комуникация.

АВТЕЛУС

АВТЕЛУС

ОВК

Фирмата е създадена през 1996 г. в град София. Специализирана е в проектиране, консултация, монтаж, доставка и сервизно обслужване на климатична и хладилна техника.

АГРО КОМЕРС ООД

АГРО КОМЕРС ООД

Водопровод и каналОВК

Фирма Агро Комерс ООД предлага на своите клиенти електрически водни помпи и помпено оборудване на фирмите PEDROLLO, COMEX, WILO и др., които намират приложение както за поливните системи които предлага, така и за промишлено и битово водоснабдяване.

АДАКС-ПЕРГО АД

АДАКС-ПЕРГО АД

ОВК

Производство и продажба на електрически отоплителни панели ADAX - Норвегия.

АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

АДАРА ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

ОВК

Дейността на фирма “Адара Инженеринг” ЕООД е в три основни направления: - помпи и помпени системи; - вакуум-помпи и системи; - автоматика ниско и средно напрежение.

АЕРО КОНЦЕПТ ИНЖЕНЕРИНГ

АЕРО КОНЦЕПТ ИНЖЕНЕРИНГ

ОВК

Сервиз за климатици и вентилация в Пловдив. Извършва достака и монтаж на климатици и изграждане на системи за вентилация.

АЕРОФЛЕКС

АЕРОФЛЕКС

Водопровод и каналОВК

Аерофлекс® е термоизолация на базата на EPDM (Ethylen Propylen Diene Monomer), състояща се от леки еластомери със затворено клетъчна структура, специално проектирана за централни охладителни или отоплителни системи, включващи в състава си водопроводи за студена и гореща вода, въздуховоди за горещ и студен въздух в системите HVAC & R (отоплители, вентилационни климатични системи) с цел спестяване на енергия и избягване на проблема с кондензацията.

АЙСБЕРГ-ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

АЙСБЕРГ-ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

ОВК

София, ул. Проф. Иван Георгов 4 А

АЙСГАРД ООД

АЙСГАРД ООД

ОВК

Айсгард ООД е тясно специализирана в проектиране, доставка, монтаж и супервайзинг на противообледенителни системи. Фирмата е оторизиран дистрибутор на датската фирма DEVI – водещ производител на кабелни отоплителни системи в Европа. Нагревателните кабели DEVI са с 10-годишна гаранция, което говори за тяхното качество и надеждност. Управлението на системите се осъществява посредством уникални микропроцесори devireg, снабдени с цифрови сензори.

АКВАГАЛАН ЕООД

АКВАГАЛАН ЕООД

ОВК

Фирмата е оторизиран вносител на продуктите на "ГАЛАН" Москва. Занимава се с изграждането на ВиК и ОВ мрежи. Предлага на своите клиенти новите енерго-спестяващи котли за отопление. Предлага монтаж доставка, гаранция и абонаментна поддръжка на съоръженията.

АКВАКЛИМА

АКВАКЛИМА

Баня и санитарияОВК

Акваклима е дружество специализирано в изграждането на инсталации работещи с вода и други флуиди. Фирмата е създадена през 2003 година, като приемник на една от дейностите на Булпласт Инженеринг, която от своя страна съществува от 1998 година. В Акваклима работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен практически опит и амбиция за поддържане на високо професионално ниво. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на слънчеви инсталации, климатизация и водопроводни системи.