Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 98

АЛФАТОН МРАМОР ООД

АЛФАТОН МРАМОР ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни смеси

АЛФАТОН Мрамор ООД ЛогоAЛФАТОН Мрамор ООД е създадена през 1996 г. като търговска фирма в областта на настилките и облицовките от естествени каменни материали. Фирмата изготвя спесификации, осигурява изработката на детайлите и доставя материалите – мрамор и гранит и  варовик за престижни обекти в Гърция, България и Русия.

АНГРО ООД

АНГРО ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Дружество „АНГРО” е създадено през месец февруари 1991г. Започва дейността си с търговия на едро и внос на стоки. През 1993г. открива агенциа за недвижими имоти, която до 1999г. е една от водещите в София. През 1995г. навлиза в строителния бизнес с проектиране, консултатски услуги и довършително -  ремонтни дейности. В началото на 1999г. започва търговия със строителни материали. Дружество „АНГРО” е официален вносител на строителни материали и дистрибутор на муждународно известни фирми в областта на строителството. През 2005г. регистрира  дъщерните фирми  - „АНГРО” ООД и „АНГРО И КО” ЕООД,  които заедно със СД „АНГРО-ХРИСТОВ И СИЕ” образуват сдружението „АНГРО ГРУП”. В периода 2005г. – 2006г. фирма „АНГРО” е официален спонсор на волейболния клуб „ЦСКА” – жени, шампион на България за 2005г. През 2006г. компанията възстановява дейността на Агенцията за недвижими имоти. През 2007/2008 година в новия завод на „АНГРО” ООД започва производство на собствена марка строителни лепила „АНГРО". „АНГРО ГРУП” притежава над 20 000кв.м. складови площи и над 100 000кв.м. земеделски земи. Компанията има собствен автопарк, състоящ се от различни по големина товарни автомобили, съобразени с нуждите на клиента и спецификата на обекта. В момента „АНГРО” осигурява над 60 работни места.

АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД

АРГОГРУП ЕКЗАКТ ООД

Настилки и облицовки

Аргогруп Екзакт ООД е модерна, бързо развиваща се строителна компания просперираща благодарение на професионализма и личните качества на хората работещи в нея. В настоящия си вид, фирмата съществува от средата на месец Декември 2003г., когато се обособи от Аргостил ООД под името Аргостил Маркет ООД, а в крaя на януари бе преименувана на Аргогруп Екзакт ООД. Фирмата се управлява от инж. Атанас Апостолов - до края на 2003г. съдружник и управител в Аргостил ООД, и в нея работят по-голямата част от дългогодишните служители и работници на Аргостил OOД.

АРХЦЕНТЪР-А ООД

АРХЦЕНТЪР-А ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

Архцентър-А ООД специализира главно с изготвянето на готов строителен продукт- цялостно завършени обекти “до ключ” интериорни решения, дизайн и обзавеждане. Дейността на дружеството обхваща всички етапи на строителния процес- в това число проучване и комплексно проектиране, изпълнение на всички видове строителство- монтажни работи, интериорни решения, дизайн и обзавеждане.

АТЕК-СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ООД

АТЕК-СТРОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ООД

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирмиФасади

Фирма “ATEK – Строителни Системи” ООД е основана през 2003 г. с основен предмет на дейност доставка и монтаж на системи за сухо строителство (предстенни обшивки, преградни стени и окачени тавани от гипскартон), окачени минерал-фазер растерни тавани 600/600 мм и 1200/600 мм, битумни хидроизолации на основи, плоски и скатни покриви, PVC и TPO хидроизолации, топлоизолации от екструдиран полистирол (XPS) и експандиран полистирол (EPS), каменни минерални вати и стъклени минерални вати. Фирмата разполага със собствени квалифицирани монтажни бригади за полагане на системи за хидроизолации по мостове, съоръжения и виадукти, системи за сухо строителство, окачени тавани, топлоизолации и подови настилки.

БАУМАКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

БАУМАКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

- Комплексни ремонтни дейности; - Поставяне на гипсокартон; - ВиК услуги; - Електро - услуги; - Полагане на шпакловки и замазки; - Боядисване; - Поставяне на плочки – фаянс, теракот, гранитогрес; - Външна изолация; - Топлоизолация; - Къртене, почистване и извозване на отпадъчен материал; - Мазилки; - Зидария; - Поставяне на климатици; - Кухни – 3D проектиране и монтаж; - Поставяне на ламиниран паркет; - Монтаж на врати; - Ремонт на покриви; - Гаранционно и извънгаранционно облужване; - Архитектурно проектиране; - Сайдинг и др.

БАУЩОФ И МЕТАЛ МАРСИЛ ООД

БАУЩОФ И МЕТАЛ МАРСИЛ ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииКрепежни елементиНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиФасади

Баущоф и Метал Марсил ООД е търговско дружество, специализирано в областта на довършителните работи и сухото строителство. Фирмата е част от австрийския концерн   Баущоф+Метал,   който предлага стоките и услугите си с еднакво качество в 64 филиала в Европа. В България разполагаме със склад, от който се извършват доставки в цялата страна: - София, бул. Илиянци 119, база Металснаб (Военна рампа)

БИЛД ЕООД

БИЛД ЕООД

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиФасади

БИЛД е основана през 2001г. с основна дейност търговия и монтаж на материали за сухо строителство. Целта на фирмата беше да се наложи на пазара като партньор, на който може да се разчита, партньор, който е готов да задоволи и най-капризните клиенти.

БИЛДСТРОЙ ПРОЕКТ ЕООД

БИЛДСТРОЙ ПРОЕКТ ЕООД

ИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни фирми

Доставка и монтаж на двоен под, мокет, мокетени плочи, сухо строителство, окачени тавани, гипскартон, топлоизолация, шлайфани бетони, PVC настилки, стенни и подови покрития.

БИТУМАТ ЕООД

БИТУМАТ ЕООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смесиСтроителни фирми

Фирма „БИТУМАТ” ЕООД е специализирана в областта на строителните изолации - хидроизолации и топлоизолации. Със строителни изолации фирмата се занимава от 1998 г. и е една от първите фирми работещи с най-съвременни изолационни материали и технологии. За техническото изпълнение и полагането на тези материали фирмата разполага с добре обучен технически екип и професионално оборудване от водещи фирми производители.

БОРО ТЕРАКОЛ ООД

БОРО ТЕРАКОЛ ООД

Бои, лакове, латексиИзолацииНастилки и облицовкиСтроителни материалиСтроителни смеси

Фирма "Боро" е основана през 1991 г. с предмет на дейност - производство на сухи строителни смеси и по конкретно циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фугите на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др.