Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 126

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

ОВКФасади

Благодарение на тясното сътрудничество с архитекти, дизайнери и водещи световни производители, ние имаме привилегията непрекъснато да придобиваме знания за иновативни материали и проекти в сферата на  окачените вентилирани фасади и водно подово отопление.

АГЕНЦИЯ ДОГРАМИ И ФАСАДИ ООД

АГЕНЦИЯ ДОГРАМИ И ФАСАДИ ООД

Дограми и стъклопакетиФасади

Агенция дограми и фасади ООД се занимава с производство и монтаж на алуминиева, пластмасова дограма и окачени фасади от еталбонд, дърво, керамика, камък и др.

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

АГНЕСИКА ПЛАСТ ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Агнесика Пласт ООД е създадена през 2004 г. Фирмата осъществява всеобхватна и широко разгърната дейност в областта на проектирането и производството на PVC и алуминиева дограма, стъклопакети, щори и окачени фасади. Агнесика Пласт е директен вносител и оторизиран производител на PVC прозоречни системи от търговската марка Koemmerling, притежава сертификат за най-високо качество на продукцията и услугите. Във фирмата е внедрена и се прилага Система за управление на качеството ISO 9001/2000 г. (регистр. No на Сертификат 7510040051). В съответствие с изискванията на Наредбата за съществените изисквания и оценяване на съответствията на строителните продукти Агнесика Пласт притежава Българско техническо одобрение ( БТО 04.44/2004) както и протокол от първоначално изпитване на типа продукт No 011-НСИОССП-04.168/2004 г., като положителна оценка на годността за влагане в строежите на продуктите си.

АКСИЯ ООД

АКСИЯ ООД

Врати и ролеткиФасади

Фирма “Аксия ” ООД има основна дейност производство на външни ролетни щори на френската фирма Soprofen. Фирмата има договор за партньорство с френските партньори.

АЛВИК 1 ЕООД

АЛВИК 1 ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Алвик 1 ООД е фирма, специализираща от 20 години в производството на дограма. Тя работи с прозоречни системи Salamander, произвеждани в Германия по стандарт RAL GZ-716. Използват се профили клас „А”, отговарящи на европейска норма EN 12608:2003.

АЛСКАЙ

АЛСКАЙ

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Фирма "АЛСКАЙ" е създадена през 1994 година и е специализирана в производството, доставката и монтажа на всички видове алуминиеви, PVC и луксозни комбинации алуминий и дърво дограми, окачени фасади, зимни градини, фасадни обшивки и други. Всички свои изделия фирмата представя с търговските марки "AL SKY" и "SKYGLASS". Производсвената база на фирмата е разположена в град София, на над 1000 кв. м площ и включва следните напълно оборудвани производствени звена: - Цех за алуминиева дограма - Цех за PVC дограма - Цех за окачени фасади - Цех за стъклопакети

АЛТАПЛАСТ EООД

АЛТАПЛАСТ EООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

АЛТАПЛАСТ ЕООД е основано през 2005 година и е специализирано в изработване, доставка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, зимни градини, окачени фасади, обшивки от композитни панели и много други.

АЛТЕК 2000 ООД

АЛТЕК 2000 ООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Фирмата предлага: стъклени витрини и врати, стъкла и обработка, огледала, стъклопакети, автоматични врати, бронирани стъкла, мебели от стъкло, AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади. Фирмата е на пазара от 1995г. и е специализирана в изграждането на вътрешен и външен дизайн от стъкло. Повече от 10 години се занимава с: Проектиране, производство и монтаж на: Стъклени витрини и врати; мебели от стъкло, Стъклени подове; душ кабини, Хоризонтални плъзгащи стени; автоматични врати, Бронирани стъкла; парапети, AL и PVC дограма, облицовки от еталбонд и окачени фасади.

АЛУКЬОНИГЩАЛ ЕООД

АЛУКЬОНИГЩАЛ ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Alukönigstahlе австрийско търговско предприятие. Разполага с 21 филиала в 13 страни, 12 децентрализирани складови бази в цяла Европа с обща площ над 200 000 м². За фирмата работят над 800 сътрудника. На българския пазар фирмата стъпва през 1995 г. Централният офис е в София. В градовете Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново има търговски представители.

АЛУМИН ИМПЕКС ООД

АЛУМИН ИМПЕКС ООД

Дограми и стъклопакетиФасади

“АЛУМИН ИМПЕКС“ ООД  е създадена през 1997 год. с основна дейност: Производство на  Алуминиеви конструкции , PVC дограма, окачени тавани и окачени фасади. Разполага със собствена база 2980 м²   от които 800 м 2 застроена площ. Притежава  модерно техническо оборудване и специализиран транспорт. На международен пазар  присъства от 2005 год. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001-2000. “ АЛУМИН ИМПЕКС “ ООД e  член на: Българска Строителна Камара и  Занаятчийска Камара, поради което може да си позволи да наеме и изпълни големи обекти в кратки срокове.

АЛУМИНА ГЛАС ЕООД

АЛУМИНА ГЛАС ЕООД

Врати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

"АЛУМИНА ГЛАС" е специализирана фирма за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и пластмасова дограма, фасадни и покривни конструкции, зимни градини.