Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 4

ИВЕСТ ПЛОВДИВ ООД

ИВЕСТ ПЛОВДИВ ООД

Баня и санитарияБасейни и сауниНастилки и облицовкиСтроителни материали

Обзавеждане за баня, мебели за баня, плочки от фаянс, теракот и гранитогрес, аксесоари, хидромасажни системи и др. от Ивест Пловдив – всичко от което се нуждае Вашата баня!

МИЛЕНА ПУУЛС

МИЛЕНА ПУУЛС

Басейни и сауни

Проектиране, изграждане, облицовка, оборудване, сервиз и поддръжка на плувни басейни и всичко свързано с водните развлечения, релакса и СПА удоволствията.

ПУЛМАКС

ПУЛМАКС

Басейни и сауни

Проектиране на: плувно-развлекателни комплекси, плувни комплекси за спортни цели, балнеологични центрове, частни (фамилни) басейни, статични и динамични фонтани, водни каскади, обществени и частни спа центрове, както и отделните функционални зони – сауни, парни бани, контрастни душове и басейни, хидромасажни монолитни вани и др.

ХАБИТАТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

ХАБИТАТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

Басейни и сауни

Фирмата е създадена през 1992 г. и е продължител на дейността на италианската фирма ISOMAT, която е на българският пазар от 1984 г. HABITAT INTERNATIONAL Ltd. се ръководи от собственика й - г-жа Таня Бонзанини - и е структурирана като инженерингова фирма по отношение на инсталациите за плувни басейни. Освен това, тя е изключителен представител на водещи европейски производители на продукти в сферата на строителството.