Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 44

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АД

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АДPromoted

АксесоариБаня и санитарияВодопровод и канал

Ideal Standard е водещата марка на Идеал Стандарт Интернешънъл.

АКВАКЛИМА

АКВАКЛИМА

Баня и санитарияОВК

Акваклима е дружество специализирано в изграждането на инсталации работещи с вода и други флуиди. Фирмата е създадена през 2003 година, като приемник на една от дейностите на Булпласт Инженеринг, която от своя страна съществува от 1998 година. В Акваклима работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен практически опит и амбиция за поддържане на високо професионално ниво. Фирмата е специализирана в проектирането, доставката и монтажа на слънчеви инсталации, климатизация и водопроводни системи.

АКВАРОР ООД

АКВАРОР ООД

Баня и санитарияВодопровод и каналОВК

Акварор ООД е регистрирано на 01.10.1992 г. с предмет на дейност: външна и вътрешно-търговска дейност, лизинг и инженеринг, представителство и агентство на чуждестранни фирми, инсталиране на POLO-POLYMUTAN - системи и др.

АРИЕС КОНСУЛТИНГ ЕООД

АРИЕС КОНСУЛТИНГ ЕООД

Баня и санитарияОВК

Дейността на ARIES CONSULTING EOOD на българския пазар се състои главно във внос и дистрибуция на предлаганите от фирмите продукти, отговарящи на всички европейски стандарти за качество.

АТЛАС-Р ЕООД

АТЛАС-Р ЕООД

Баня и санитарияОВК

"АТЛАС-Р" ЕООД съществува от 1997 г. и предлага на своите клиенти богата гама от компоненти за изграждане на водопроводни, отоплителни, водосточни и канализационни инсталации. Фирмата е директен вносител на PPRC, PE, ALPE-X, PVC тръби и фитинги, PVC олуци и водостоци, сифони и тоалетни казанчета, месингова арматура, маркучи, шлаухи и др.

БАЛМАКС ЕООД

БАЛМАКС ЕООД

Баня и санитарияОВК

Фирма Балмакс ЕООД е създадена през 1992 год. Вече 16 години, фирмата ефективно реалиазира стратегията си за развитие в следното направление: - външна и вътрешна търговия с електродомакински уреди в областа на топлата вода, отоплението, вентилацията и климатизацията.

БО-ВЕ ЕТ

БО-ВЕ ЕТ

Баня и санитарияОВК

Фирма БО-ВЕ ЕТ е регистрирана през 2006 г. с основна дейност: производство на метални изделия, колектори за флуид за термопомпи, уникални конструкции, нестандартни оборудвания по чертеж или мостра на клиента, малки отливки, както и проектиране и изработване на малки вакуумни инсталации и осигуряване на ремонт и поддръжка.

БЪЛГАРИЯ ТЕРМ ООД

БЪЛГАРИЯ ТЕРМ ООД

Баня и санитарияОВК

България Терм е българо-италианска фирма с успешно присъствие на българския пазар. Директен вносител от водещи производители от Италия, Франция, Холандия, Чехия.

ВЛАГОКЛИМА ООД

ВЛАГОКЛИМА ООД

Баня и санитарияОВК

Влагоклима предлага консултация, проектиране, оборудване, производство на елементи, детайли и аксесоари за вентилационни и климатични инсталации, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи.

ДАНФОС ЕООД

ДАНФОС ЕООД

Баня и санитарияОВК

Making modern living possible - Да направим съвременния живот възможен!

ДЖОРДАН ЕМ ЕООД

ДЖОРДАН ЕМ ЕООД

Баня и санитарияОВК

ДЖОРДАН ЕМ ЕООД е основана през 1996 г., регистрирана в търговския регистър на Софийски окръжен съд, с решение по фирмено дело № 15209/18.12.1996 г.

ЕВОН БГ ЕООД

ЕВОН БГ ЕООД

Баня и санитарияОВК

Енергиен одит. Проектиране, доставка и монтаж на отоплителни, вентилационни, климатични и слънчеви инсталации.