Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 36

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АД

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АДPromoted

АксесоариБаня и санитарияВодопровод и канал

Ideal Standard е водещата марка на Идеал Стандарт Интернешънъл.

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

АКАЗА ООД

АКАЗА ООД

АксесоариВрати и ролетки

Фирма “Аказа” ООД е основана през 2000 година със седалище град Пловдив с основна дейност доставка и монтаж на врати за дома и индустрията.

АКСЕС НОВЕЛО АД

АКСЕС НОВЕЛО АД

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

Аксес Новело предлага на своите клиенти пълна гама фитинги и аксесоари за производство, ремонт и монтаж на врати, прозорци и фасади от PVC, алуминий и дърво. При нас ще откриете богато разнообразие от продукти за обков за стъкло, обков за душ кабини, стъклени витрини, обков за алуминиеви врати и прозорци, EPDM и бутил мембрани, пародифузни и прекомпресирани ленти, силикони и лепила, автомати и антипаник механизми за врати, системи за контрол на достъпа, системи за RAL монтаж на дограми, противовзломен обков, който е с повишени изисквания към сигурността, и други. Благодарение на своя доказан професионализъм и дългогодишен опит Аксес Новело е изградила трайни партньорски отношения с редица български и чуждестранни предприятия. Основополагащите  цели, които компанията стриктно изпълнява са: предоставяне на професионални консултации, коректно отношение и продуктова гама от висок клас.

АЛАТИ

АЛАТИ

АксесоариБои, лакове, латексиИзолацииСтроителни материалиСтроителни смеси

Създаден през 2004 година, строителен хипермаркет „Алати” е собственост на фирмата „Керамик Груп” ЕООД, която е официален дистрибутор на „Видима” – Севлиево, „Идеал Стандарт”, „Рока България”, „Хан Аспарух”, „Изида”, както и вносител на „Рока” – Испания, „Керко” – Словения и редица други известни европейски марки.Това дава възможност в хипермаркет „Алати” да се гарантира богат асортимент на конкурентни заводски цени.

АЛВИЯ

АЛВИЯ

АксесоариВрати и ролетки

Фирмата е основана през 2005 година, първоначално като фирма за дистрибуция и монтаж. Динамичната работа и увеличаващите се изисквания към работата ни от самите нас, наложи разгръщането в областта на производството и директния внос.

АЛДОГ

АЛДОГ

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

Фирма "АЛДОГ" е основана през 1997 г. в град Велико Търново с основен предмет на дейност изработка, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, стъклени окачени фасади и витрини, стъкла и стъклопакети, външни и вътрешни щори. Благодарение на тясното ни сътрудничество с водещи европейски производители, ние имаме възможност да задоволяваме високите изисквания на нашите клиенти, както по отношение на качеството и надеждността на изделията ни, така и по отношение на професионализма и прецизността при монтажа им.

АЛЕКСА-СТОИЛОВ И КО ЕООД

АЛЕКСА-СТОИЛОВ И КО ЕООД

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

"Стоилов и Ко" ЕООД е създадена през 1992 г. и през годините запазената търговска марка "ALEXA" се налага на българския пазар като символ за качество и прецизност при изработката на различните видове щори формиращи гамата от производството на фирмата. През изминалия период от съществуването си "Стоилов и Ко" ЕООД се утвърждава като една от водещите български фирми в отрасъла използваща изцяло вносни висококачествени материали за изработката на щорите и профилите за тях.

АЛКАТЕМ ЕООД

АЛКАТЕМ ЕООД

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

Фирма "АЛКАТЕМ" ЕООД започва производството на дограма през 1996г. Цехът е оборудван с високопроизводителни и модерни машини - "MURAT". Технологичното оборудване за про- изводство на алуминиеви и PVC продукти е достатъчно за големия обем поръчки. Фирмата изполва алуминиеви профили от сериите на "ALUMIL" и "EXALCO". Поради добрите тради-ционни контакти с гръцките партньори, "АЛКАТЕМ" доставя профили и аксесоари директно от Гърция. За производството на PVC продукти се използват профили на водещи фирми в бранша като : немската - "Rehau" и българо - австрииската - "BLIK". Профилните системи предлагани от "АЛКАТЕМ" притежават сертификати в съответствие с европейските стандарти. Стъклопакетите се доставят от фирмата "АЛ МАКС" . В тон с модерните виждания за изолационните качества, голяма част от продукцията на "АЛКАТЕМ" е оборудвана със стъклопакети от нискоемисионно /Ка/ стъкло. С цел максималното улеснение на клиента "АЛКАТЕМ" предлага окомплектоване със щори, противо- насекомни мрежи, первази ,козирки и довършителни работи.

ВАСИМА ЕООД

ВАСИМА ЕООД

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакети

- AL дограма - PVC дограма, - Външни ролетни щори - Вътрешни хоризонтални алуминиеви щори - Вертикални текстилни щори - щори-плисе - щори-роло - римски щори и щори Японска стена - охранителни ролетки - гаражни врати - сенници - тенти - ветроупорни пана - мрежи против насекоми - простири - врати хармоника

ВЕГА-С ЕТ

ВЕГА-С ЕТ

АксесоариОВК

ЕТ "ВЕГА", развива своята производствена деиност от 1994 година.

ВЕКТОР ООД

ВЕКТОР ООД

АксесоариБои, лакове, латексиСтроителни смеси

Фирма "ВЕКТОР" ООД- гр. Троян е основана през 1989г. изцяло с частен капитал. Разполага с екип от висококвалифицирани специалисти. През декември 2005г. одитори от Lloyd's Register Quality Assurance провери въведената от 2002г. Система за управление на качеството и продължи Сертификата за одобрение до 30 ноември 2008 г.