Всяка фирма, функционираща в по-горните строителни раздели, може да се запише за безплатно участие във фирмения ни каталог.
Достатъчно е да ни изпратите името на фирмата, лого, ЕИК, адрес, телефон, кратко представяне и желаните раздели за участие.

Фирми в каталога: 1256

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

АУСТРОТЕРМ БЪЛГАРИЯ ЕООДPromoted

ИзолацииСтроителни материали

Аустротерм България е специалист във висококачествените топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран пенополистирол. Фирмата предлага оптимални енергоспестяващи решения за изолация във всяка област – от мазето до тавана.

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АД

ИДЕАЛ СТАНДАРТ ВИДИМА АДPromoted

АксесоариБаня и санитарияВодопровод и канал

Ideal Standard е водещата марка на Идеал Стандарт Интернешънъл.

КАОЛИН ЕАД

КАОЛИН ЕАДPromoted

Строителни материали

Добив на каолинови пясъци, каолин, минерални пълнители, пясъци и нерудни суровини, геологопроучвателна дейност, доставчик на иновационни решения с приложение в керамиката, стъклото, строителството и грижата за околната среда.

РЬОФИКС ЕООД

РЬОФИКС ЕООДPromoted

Строителни смеси

Рьофикс ЕООД е дъщерна фирма на Röfix AG Австрия, част от немския холдинг Fixit Gruppe. Компанията е реномиран производител на строителни материали и системи с над 125 годишна история и 62 представителства в Европа. На българския пазар фирмата е от 2003 г. и през тези 14 г. не спира да се развива, да мисли в перспектива, да се стреми да следва и дори да изпреварва тенденциите в строителството. Двата завода на Röfix в гр. Септември и в гр. Нови пазар работят с пълен капацитет. Продукти се предлагат в над 200 складови бази на партньори в цялата страната.

СУДАЛ ЕООД

СУДАЛ ЕООДPromoted

Soudal е водещ световен производител на полиуретанави пени, лепила, уплътнители и покривни уплътнения. За своята 50-годишна дейност компанията Soudal се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. Във фирмата Soudal Holding NV работят 2300 души, а годишният оборот е 570 милиона евро.

ЧЕХ ПЛАСТ ООД

ЧЕХ ПЛАСТ ООДPromoted

АксесоариВрати и ролеткиДограми и стъклопакетиФасади

Чех Пласт е създадена през 2000 г., като фирма за производство и монтаж на Al и PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

А И А АРХИТЕКТИ ООД

А И А АРХИТЕКТИ ООД

Архитекти и проектанти

А и А Архитекти ООД е основана в София през 2005 г. от арх. Асен Милев и арх. Ангел Захариев като иновативно архитектурно бюро с широк спектър на интереси в областта на архитектурното и урбанистично проектиране.

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

А ПЛЮС СОЛУШЪНС ООД

ОВКФасади

Благодарение на тясното сътрудничество с архитекти, дизайнери и водещи световни производители, ние имаме привилегията непрекъснато да придобиваме знания за иновативни материали и проекти в сферата на  окачените вентилирани фасади и водно подово отопление.

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

А-КОЛОР СИСТЕМС ЕООД

Бои, лакове, латексиСтроителни смеси

КОЛОР СИСТЕМС ЕООД е съвременна модерна компания, създадена през 1997 год., специализирана във внос, търговия и изпълнение на декоративни бои и мазилки.

А-ПРОЕКТ ООД

А-ПРОЕКТ ООД

Архитекти и проектанти

Архитектура, интериор, дизайн. Екип с висока квалификация, специализиран в комплексно проектиране на жилищни, обществени, промишлени сгради и хотели. Проекти отговарящи на стандартите за ефективност, функционалност и стил.

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

А.М.Е. БЪЛГАРИЯ ЕООД

Водопровод и каналОВК

А.М.Е. България ЕООД е дъщерна фирма на австрийския А.М.Е. Holding GmbH и е специализирана в проектирането и изграждането на отоплителни, хладилни, водопроводни, климатични и вентилационни инсталации, на сградна и индустриална автоматизация, както и на противопожарни, спринклерни системи, електроинсталации и системи за комуникация.

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

АБВ - БОРАДЖИЕВИ ООД

Водопровод и каналИзолацииСтроителни фирми

Дейността на фирмата е промишлено и гражданско проектиране, конструиране и изпълнение на нестандартно оборудване, ремонтно-строителни и инсталационни работи, всякакви довършителни работи по граждански и обществени обекти, луксозни ремонти на магазини, офиси и жилища.