Начало Новини Есенното изложение на Стройко 2000 започва тази седмица

Есенното изложение на Стройко 2000 започва тази седмица

стройко

Източник: vestnikstroitel.bg

От 17 до 23 октомври 2012 г. в Националния дворец на културата – Конгресен център София ще се проведе Тридесет и деветото специализирано изложение СТРОЙКО 2000. Най-голямото в страната специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане събира под един покрив отново над 300 български и чуждестранни фирми. СТРОЙКО 2000 е вече утвърдено бизнессредище за контакти между хора, които мислят и работят за просперитета на България. В СТРОЙКО 2000 традиционно фирмите ще представят най-новите си технологии и продукти, създадени с амбицията за подобряване на околната среда и качеството на живота.

Девизът на изложението е “За една по-хубава България”. Той обединява усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

Пресконференцията преди откриването на изложението ще се проведе на 16 октомври (вторник) от 11.00 часа в „СТУДИО 5”, Национален дворец на културата, вход А3.

Официалното откриване на СТРОЙКО 2000 ще бъде на 17 октомври от 11.00 часа в Централното фоайе на Националния дворец на културата.