Начало Новини BURNiT представя обновена гама пелетни камини

BURNiT представя обновена гама пелетни камини

peletni kamini burnit

Иновация с грижа към хората!

И тази година българският производител на продукти за отопление BURNiT ще зарадва лоялните си клиенти с изцяло обновена гама пелетни камини, разработени в съответствие с най-високите стандарти за качество и модерни технологии за дома. Новите модели са прецизно проектирани и тествани от водещи специалисти в инженерния дизайн, а добавените иновации извеждат камините BURNiT на съвсем ново ниво.

peletni kamini burnit

peletni kamini burnit

Новата гама пелетни камини BURNiT включва модели с водна риза и въздушна циркулация, разделени в шест серии, отличаващи се със стилен дизайн и селекция от актуални цветове, които идеално ще се впишат във всеки дом или офис. Многобройни са предимствата на отоплението с пелетни камини BURNiT – пълна автоматизация и удобство в ежедневието, луксозна визия на достъпна цена, възможност за управление изцяло през WI-FI, висока ефективност при минимално обслужване, евтино гориво, да не забравяме и екологичния фактор – пелетните котли и камини с BURNiT покриват изискванията на Европейската директива Ecodesign. Но освен тях, причината камините BURNiT да са първия избор на клиентите е и отлично организираната сервизна мрежа, покриваща цялата страна и гарантираща бързо и професионално съдействие, дори в извънгаранционния период. И няма как да е иначе, когато говорим за компания с традиции, посветила над 20 години в създаването на уреди, подобряващи живота на хората.

Малко повече за компанията, произвеждаща продуктите с марки BURNiT и Sunsystem. Създадена преди две десетилетия като семеен бизнес, днес интернационалната компания NES Ltd е сред водещите производители в бранша, реализирайки 70 000 бойлера с обем до 20 000 литра и над 10 000 пелетни съоръжения годишно в цял свят. Продуктите BURNiT и Sunsystem са познати и търсени в 70 държави на 5 континента. Производствените, търговски и складови бази на компанията са разположени на обща площ от 40 000 кв. м. в България и Германия, където работят над 450 подбрани специалисти. Богатото портфолио на двата бранда съдържа широк спектър продукти за термия и отопление за дома и индустрията, захранвани от възобновяеми източници на енергия.

peletni kamini burnit

За да гарантират високото качество на продукцията, производствените процеси се управляват прецизно от система за управление на качеството ISO 9001:2015, а всеки продукт задължително минава редица тестове за ефективност и безопасност, преди да излезе от фабриката. В резултат, продуктите BURNiT и Sunsystem са с признато и сертифицирано качество от редица уважавани международни институции и лаборатории и се радват на интерес и доверие от клиентите в световен мащаб.

Новата гама пелетни камини BURNiT може да разгледате тук.