Начало Новини Битумни пасти от Марисан

Битумни пасти от Марисан

марисан

Битумните пасти са предназначени за крайно покритие и намират все по-често приложение поради лекотата на нанасяне и възможността да бъдат използвани за ремонт на компрометирани битумни хидроизолации.

Освен това, те покриват плътно дори най-малките неравности по основата, като елиминират вероятността от образуване на въздушни камери под хидроизолационното покритие, които са предпоставка за кондензиране на влага.

Хидрозол® BP, БИТУМНА ПАСТА на базата на органични разтворители, се използва за ремонтиране на течове от покриви с битумна хидроизолация, за хидроизолиране на вертикални и хоризонтални, надземни или подземни повърхности на открито и закрито, експлоатирани при температури от -30°С до +100°С. Отличава се с нисък разход на материал и висока ефективност.

паста

При необходимост може да се разреди с минерален терпентин или с органичен разредител.

Пастата се предлага в опаковки от 5, 12 и 18 кг., което позволява гъвкавост при избора на подходяща опаковка, съобразена с обема на работата.

Хидрозол® HB-AQ, ХИДРОБИТУМ ЗА ГОРЕЩО ПОЛАГАНЕ e предназначен за хидроизолации в строителството, както и при производството на кабели, акумулатори и батерии в електротехниката,  при производството на бои и лакове, за антикорозионна защита и др.

Притежава антистатични свойства. Прилага се самостоятелно и в комбинация с други битумни изделия. Хидрозол® HB-AQ, ХИДРОБИТУМ ЗА ГОРЕЩО ПОЛАГАНЕ се предлага в чували по 25 кг.