Начало Новини Битумни грундове от Марисан

Битумни грундове от Марисан

марисан

Грундирането на основите преди полагане на хидроизолационни покрития, е задължително условие за осигуряване на добра адхезия. Това е от особено значение при гладки, стари, порьозни или отделящи прах повърхности.

За грундиране преди полагането на хидроизолационни системи на битумна основа, е препоръчително използването на продукти със същия произход. Те може да бъдат на базата на органични разтворители за полагане включително върху метални субстрати или на водна основа.

Хидрозол® BG-AQ, БИТУМЕН ГРУНД на водна основа, се използва за първи грундиращ слой преди полагане на хидроизолации. Прониква в микропукнатини и уплътнява порести повърхности, подобрява адхезията. Може да се нанася и върху гладки повърхности. Произведен е с модифициран битум.

грунд

Хидрозол® BG-OR, БИТУМЕН ГРУНД на база органични разтворители, се използва за грундиране на бетонови и други повърхности, върху които ще се полага битумна хидроизолация. Може да се използва и върху ламарина,  метални и други повърхности с висока гладкост.

Грундовете се предлагат в опаковки от 5, 12 и 18 кг., което позволява гъвкавост при избора на подходяща опаковка, съобразена с обема на работата.

Източник: Марисан