Начало Новини BAU ще се проведе от 13 до 15 януари 2021 г. като...

BAU ще се проведе от 13 до 15 януари 2021 г. като хибриден формат

BAU

Иновации в хибриден формат: поради коронавируса изложението BAU 2021 няма да се проведе както обикновено.

BAU 2021 ще изглежда съвсем различно в сравнение с предишните години. В допълнение към компактното изложбено пространство, хибридният формат включва допълнително цифрово предложение за изложители и посетители, които не могат да пътуват до Мюнхен поради рестрикции и карантини.

Изложителите ще могат да се представят в Международния конгресен център на Мюнхен в около две изложбени зали, като там ще се провеждат семинари, форуми и специални изложби. Компаниите, които искат да се представят на място, могат да избират между компактни и индивидуални щандове.

Дигиталната част на събитието ще съдържа пряко предаване и видеозаписи на разговори и дискусии от форумите, достъпни за глобалната аудитория. Компаниите също ще имат възможност да представят своите продукти в собствени онлайн сесии. За връзка и обсъждане на теми с изложителите и между посетителите, хибридният формат ще предлагожи виртуални мрежови модули. Обмисля се също и интегрирането на традиционните информационни разговори в хибриден формат.

Опции за участие онлайн от средата на октомври

Подробности за новия формат и информация за възможностите за участие на изложители и посетители се очаква да бъдат достъпни онлайн от средата на октомври на bau-muenchen.com. Изложителите, които вече са резервирали своите щандове за обичайния присъствен формат, все още могат да се представят и на място. Други, които са се отказали поради коронавируса, могат да преразгледат своето участие, независимо под каква форма, при новите условия.

BAU 2023 вече се подготвя

През 2023 г. BAU ще се завърне отново, както обикновено, заедно с допълнителните цифрови предложения, които ще бъдат достъпни за първи път през следващия януари в хибриден формат. От Messe München са уверени в това, тъй като почти всички редовни изложители, дистанцирали се през 2021 г. поради пандемията от коронавирус, вече са потвърдили своето участие и за бъдещото събитие през януари 2023 г.