Начало Статии Лепила Бързо строителство за професионалисти от Tytan Professional със серията продукти Fast&Pro

Бързо строителство за професионалисти от Tytan Professional със серията продукти Fast&Pro

Selena

Какво обединява всички професионалисти в строителството?

Ако има еднозначен отговор, с който всички да се съгласят безусловно, е професионално  свършената работа, с красив и устойчив във времето завършек.

Професионалистите са изправени, обаче, и пред предизвикателството да работят много ефективно и бързо, просто защото съвременните условия на пазара го изискват. Сроковете за предаването на работата са много съкратени. Строително-монтажните работи на всички обекти трябва да се извършват темпово при съгласуване на активностите и спазване на графиците.

А какво става с разходите? 

Професионалистите строители много често се чувстват притиснати и желаят да оптимизират разходите си, за да бъдат по-конкурентни в работата си.

Продуктите от серията Fast&Pro на Tytan Professional дават точно това – бърз и качествен  резултат при:

+ залепване + зидане + изолации + уплътняване + монтаж 

Всеки един от продуктите е уникален по свой начин и няма точен аналог на българския пазар:

Монтажното лепило FIX²GT залепва за 5 секунди дори и тежки строителни елементи и набира крайна якост от 400 кг/10 см² само за 3 часа.

Fix

Всякакви довършителни работи могат да бъдат приключени без прашни циментови смеси, пренасяне на бъркалки и вода, буквално за часове.

PU Лепилото 60 Секунди е незаменим помощник за декорация с панели, при довършване на стъпала или декоративни елементи по интериора.

60_sek

Монтажната пяна ULTRA FAST 70 изсъхва за 10 минути до изрязване и всеки флакон от продукта съдържа 70 литра пяна – до 28% над всички останали продукти на българския пазар.

Fast_70

Профисионалистите в монтажа на врати и прозорци имат силно оръжие в арсенала си за бързодействие на обекта.

PU Лепилото за гипсокартон моментално фиксира само за 1 минута гиспокартонени и гипсофазерни плоскости и позволява залепване до 100 м² за 1 час.

Cardboar

Ако сте ПРО и искате да бъде Fast&Pro можете да тествате от продуктите, само сега НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, като заявите желанието си да получите безплатна мостра на сайта www.tytan.bg/fastpro*.

Направете го още днес, уверете се в предимствата на Fast&Pro продуктите в ежедневната си строителна работа!

*Селена България ЕООД, производител на Tytan Professional, си запазва правото да проверява данните на кандидатите и да отказва предоставянето на мостра от посочените продукти.