Начало Статии Настилки и облицовки Area Pro – новата серия плочки на Agrob Buchtal

Area Pro – новата серия плочки на Agrob Buchtal

Area Pro

Area Pro е най-новата серия плочки на Agrob Buchtal. Благодарение на своите земни цветове, както и на приятната осезаемост, широката гама керамични продукти от Area Pro веднага подтиква идеите. Серията е вдъхновена от финозърнестите наслоени варовици. Плочките са подходящи за почти всички приложения – интериори, екстериори, стенни и подови покрития. Въпреки че са все още нови, те излъчват своя потенциал да се превърнат в бъдеща класика.

Area-Pro

Спецификации и приложения на серията 

Area Pro се предлага в различни размери от 10×10 cm до 60×120 cm и с правилните технически спецификации за разнообразни приложения в жилищни, хотелиерски и търговски проекти, в това число хотели, магазини, ресторанти, търговски центрове, басейни и спа центрове, зони около басейни, зони около душ кабини и много други.

Плочките от колекцията са ненасочени. Това придава повече гъвкавост,  заедно с разнообразието от формати и тонове. Общият брой на цветовете е 15. Всички те са координирани с цветовия спектър ChromaPlural на Agrob Buchtal, който позволява всякакви съчетания. Налице е и възможност за създаване на проекти по поръчка.

Area-Pro

Основни предимства на Area Pro

Част от основните предимства на Area Pro са перфектната устойчивост, иновацията DryTile и самопочистващото покритие HyTect. Плочките от колекцията са с устойчиви на плъзгане повърхности до R12V4. DryTile е иновативна технология, при която коркова смес се нанася върху гърба на плочките. Благодарение на това съединение плочките могат да се поставят директно върху равна повърхност, без да се използва каквото и да е лепило. HyTect е самопочистващо покритие от титаниев диоксид, което предпазва керамиката от бактерии и плесен, а също така неутрализира замърсителите и миризмите.

Няма как да не отбележим и 6-милиметровите стенни плочки, които са идеални за домове и за хотелски бани. Те предоставят ефективно, елегантно и устойчиво решение.

Area-Pro

Серията Area Pro включва и плочки за мивки и душ кабини, които предоставят възможност за проектиране на изцяло едноцветни среди.

Area-Pro

И не на последно място по значимост. Към серията е включен и керамичен капак на канала с отвори за изтичане на водата за всяка подова плочка, която може да се постави в зони около басейни. Този специализиран продукт за ръбовете осигурява визуална непрекъснатост между басейна и неговото обкръжение.

Научете повече за Agrob Buchtal и серията Are Pro, като посетите официалния сайт на Conforma. Оставете по един like във фейсбук и бъдете информирани за най-новите премиум продукти за фасадни облицовки и интериорни обшивки, както и за всички актуални тенденции на пазара.