Начало Новини Апартхотел в Лондон, изграден изцяло от транспортни контейнери

Апартхотел в Лондон, изграден изцяло от транспортни контейнери

Apart 1

Нова уникална 5-етажна сграда изникна на лондонската улица Lower Marsh. Сградата, апартхотел Stowaway, е изградена изцяло от 30-футови транспортни фургони. Stowaway е директен отговор на необходимостта от по-гъвкави модели на живот и работа в централен Лондон, предлагащ 20 модулни, компактни апартамента.
Apart 2

Проектът, разработен от Doone Silver Kerr, представлява пететажна конструкция от наредени по пет контейнера на етаж. На приземния етаж са разположени рецепцията на хотела и ресторант, напълно съобразени с еклектичния стил на Lower Marsh. Двадесет контейнера са равномерно разпределени на четири нива по-горе, като всеки помещава по един апартамент.
Apart 3

Всеки апартамент разполага с голямо легло, телевизор, душ и кухня с миялна машина, мивка и микровълнова печка. Декоративни материали като дърво и мрамор са използвани в довършителните детайли във всяко от помещенията. За да осигурят известно уединение и защита от слънцето, както и да променят естетиката на фасадата, архитектите са проектирали сенници във формата на перка на риба.
Apart 5