Начало Новини Акумулаторни вакуумни лапи – иновация на строителната площадка

Акумулаторни вакуумни лапи – иновация на строителната площадка

Karl Dahm

Немската компания Karl Dahm & Partner GmbH представи лапи за вакуумно засмукване с батерия. Лапите задържат здраво и сигурно на почти всяка повърхност благодарение на изключително високата мощност на засмукване (до максимум 170 кг). Идеални за големи плоскости, естествен камък, дебели плочки и др. те осигуряват стабилно сцепление дори при силно структурирани, грапави или груби повърхности.

Karl Dahm

Новите вакуумни лапи на батерии винаги осигуряват голяма гъвкавост, тъй като не са свързани с кабели или големи машини. Лапата е удобна, лека и лесна за боравене с една ръка. Осигурена с два бутона, удобно поставени на дръжката, те са достъпни и лесно могат да се оперират с палец. Комплектът се доставя с две батерии и зарядно устройство, както и с носеща лента.

Ключовото предимство на новата вакуумна лапа е, че тя буквално се залепя за почти всяка повърхност. Дали естествен камък, порцеланова каменна настилка, мрамор, гранит, теракот, мозайки, плочки и др. Структурираните и неравни повърхности не са проблем, като уредът може да се използва дори и за дърво.

За повече информация: Karl Dahm & Partner GmbH

.