Начало Новини Airbnb дава възможност за нощувка в стъклената пирамида на Лувъра

Airbnb дава възможност за нощувка в стъклената пирамида на Лувъра

airbnbxlouvreКомпанията Airbnb дава на клиентите си възможност за нощувка в мини пирамида в стъклената пирамида на Лувъра. За да отпразнуваме 30-годишнината на пирамидата, създадена от IM Pei, за първи път в историята, любителите на изкуството ще имат шанс да бъдат близо до безценни шедьоври, включително Мона Лиза, и да спят под емблемата на Лувъра в „мини-пирамида“.

airbnbxlouvreЩастливата двойка, която ще спечели ще разполага с една нощ (на 30 април), за да спечели веднъж в живота възможност да види какво се случва в най-магическия музей в света, когато светлините бъдат угасени.

airbnbxlouvreСлед като се насладят на чудесата на музея под ръководството на опитен водач, победителите ще могат да нощуват на специалната локация в присъствието на някои наистина легендарни домакини.

airbnbxlouvreГостите ще бъдат посрещнати с интимен акустичен концерт в разкошните апартаменти на Наполеон III. В края на тази специална вечер, победителите ще се оттеглят в специалната си спалня под пирамидата.

airbnbxlouvreМного хора биха искали да имат възможността да се разхождат сами през нощта в Лувъра и целта на управата на музея е да направи това едно магическо и незабравимо преживяване. Този нов опит, чиято пълна програма ще бъде разкрита през следващите седмици, ще даде възможност на всеки да преоткрие най-известния музей в света от съвсем нов ъгъл, с изключителна програма и интимни концерти.

airbnbxlouvreКак да участвате:
За да участвате, просто отидете на страницата на Лувъра в Airbnb преди 12 април в 23 ч. 59 (френско време – GMT + 1) и отговорете на този въпрос: защо сте идеалният гост на Мона Лиза? Ще бъде избран един победител. Всички условия на конкурса са достъпни на Airbnb.