Начало Новини 180 фирми ще участват в ”Стройко 2000”

180 фирми ще участват в ”Стройко 2000”

stroiko

Около 180 български и чуждестранни фирми ще участват в 45-то специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко 2000“. Това съобщи Ева Гочева от организаторите на изложението, цитирана от БТА.

Изложението ще се състои от 14 до 18 октомври в Националния дворец на културата в София. Откриването ще бъде на 14 октомври от 11.00 ч. в централното фоайе на НДК.

Тази есен ще има засилено участие на чуждестранни фирми от Русия, Македония, Румъния, Литва и Украйна. По думите на организаторите се наблюдава засилен интерес на фирми от Русия и за бъдещи участия. Повечето от фирмите ще предложат отстъпки, които достигат до 20 процента, съобщава dir.bg.

Ще бъде представена първата българска система за автоматизация на целия дом. Сред продуктите са и сауна, която се разтяга и сгъва с натискането на бутон.

Топлоизолация, произведена от рециклиран текстил и текстилни отпадъци, нови модели на най-продаваната печка за дърва в света, която е на 75 години, както и пещи от чугун, които да се ползват в градината, ще са сред продуктите на СТРОЙКО. Ще се предлага и отоплителна система, работеща с дървесни пелети, която е със съвсем нова „логика за регулиране на системите“, посочиха изложителите.

На изложението ще има щанд и на националното сдружение „Недвижими имоти“. Председателят на УС на сдружението Ирена Перфанова посочи, че потребителите ще могат да получат информация за предотвратяването на лоши практики с недвижими имоти, както и да дадат сигнали за такива.

Изложенията „СТРОЙКО 2000“ се организират два пъти в годината. Показват се нови продукти и технологии, мебели, аксесоари, килими, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и др., както и екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.

Строители.бг