Stroiteli.bg
Търсене
Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


 RSS ПОСЛЕДНИ СТАТИИ


Сигурност при полагане на настилки от Gutjahr - IndorTec® FLEXBONE 2E

СИГУРНОСТ ПРИ ПОЛАГАНЕ НА НАСТИЛКИ ОТ GUTJAHR - INDORTEC® FLEXBONE 2E


януари 2017

ardex

IndorTec® FLEXBONE 2E е плаващо положена система за обезвъздушаване и отделяне от основата на настилки при вътрешно приложение  с армирана мрежа.

Остатъчната влажност в основата се разпределя равномерно в каналната система и може да се изпари чрез перфорации в подложката през фугите на настилката.

ardex

При необходимост от смяна на подовата настилка, например при смяна на наемателя, модернизиране или саниране имаме бързо и чисто решение, което често трябва да се осъществи по време на ползване.

С IndorTec® FLEXBONE-2E настилката е 100% отделена от основата, благодарение на което настилката може да се смени без повреждане на основата, лесно, чисто и бързо.

Плаващото полагане без залепване с основата спестява до 50% от времето за ремонт. Работите по подготовка на основата, грундиране и залепване на подложката към основата отпадат.

ardex

Без пукнатини, избивания или подувания на настилката при плочки или естествен камък благодарение на сигурното обезвъздушаване и отделяне от основата.

IndorTec® FLEXBONE-2E предотвратява застоялата влага благодарение на равномерно, хоризонтално и вертикално обезвъздушаване на долната конструкция посредством канална система и перфорации в подложката. 

Системата е приложима върху чувствителни основи чрез армирани носачи на настилката. Тя е идеална за сменящи се настилки. Пълното отделяне от основата дава възможност за смяна без повреждане на основата. На практика система в приложение от повече от 20 години.

Смяна на настилката с IndorTec® FLEXBONE-2E в рамките на 1 ден.

ardex

Първоначална основа

ardex

Полагане на IndorTec® FLEXBONE-2E

ardex

Полагане на плочките

ardex

Ардекс

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright