Stroiteli.bg
Търсене
Звено в МРРБ консултира строителите за изискванията към продуктите Инвеститори търсят терени за нов тип масови жилища в София 20 години метро в София. Докъде стигна третият лъч? BASF стартира своя глобален проект с експерименти за ученически лаборатории Kids’ Lab МРРБ осигурява над 4.1 млн. лв. за общи устройствени планове на общините през 2018 г. преглед на всички новини
10 + добри причини да изберете покрив TONDACH®PANDOMO - възможности за индивидуални архитектурни решенияАрхитектурните профили - модерният начин да променим дома си Решения за врати за общи и подземни гаражи от ХьорманКогато е много студено и отоплението стачкува преглед на всички статии
Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO FloorХьорман България празнува своя 10 годишен юбилейВ ерата на ефективната комуникация и дигитализирания маркетингВебер Профи Депа - модерни и ефективни решения за специфични проблеми в строителствотоФолксваген Лекотоварни с ръст в продажбите преглед на всички интервюта


 RSS ПОСЛЕДНИ СТАТИИ


Индустриални и декоративни полимерни подови покрития от ОРГАХИМ АД

ИНДУСТРИАЛНИ И ДЕКОРАТИВНИ ПОЛИМЕРНИ ПОДОВИ ПОКРИТИЯ ОТ ОРГАХИМ АД


ноември 2016

orgahim

ОРГАХИМ АД е компания, предлагаща решения на своите клиенти в четири основни направления – архитектура, строителство, индустрия и авторепаратура.

Серията продукти за строителството DEKO Professional® сформира четири основни системи продукти: „Топлоизолации“, „Хидроизолации“, „Огнезащита на метални конструкции“ и „Подови покрития“.

Поради строгата специфика на категорията „Подови покрития“, производителят обособи серия индустриални и декоративни полимерни подови настилки – DEKO Floor®.

orgahim

Системите DEKO Floor® намират приложение при изграждане и реновиране на подове в  складови и производствени помещения, в това число и в хранително-вкусовата промишленост, за изграждане на паркинги и гаражи, рампи, лаборатории, хангари, в обществени сгради и други. 

Факт са вече и няколко реализирани проекта, последният от които е RAIS LTD гр. Пазарджик, където бе положена система грунд DEKO Floor primer RD и основно епоксидно покритие DEKO FloorUniversal с посипка от кварцов пясък.
 
Полимерните подовите системи DEKO Floor,съобразно предназначението и експлоатационните показатели, включват:

-    грунд за връзка с основата;
-    изравнителна и попълваща замазка или саниращ състав;
-    цветно, дебелослойно, саморазливно покритие или замазка;
-    цветно, тънкослойно покритие;
-    матова или гланцова прозрачна запечатка или в цвят по RAL картел;

Системите DEKO Floor се прилагат в зони с изисквания към пода за лека, средна и висока степен на механична, химична и термична устойчивост, за водоплътност, ниска степен на изтриваемост, лесно и бързо почистване, изискване за противохлъзгащо покритие, декоративност и т.н.

За да се осигури максимална надеждност и качество при използване на покритията, Оргахим предлага и цялостно обслужване на обектите, чрез взаимодействие с оторизирани апликатори, които имат солиден опит в полагането на полимерни подови настилки и множество референтни обекти от различни индустрии.

ОРГАХИМ АД

 

БЮЛЕТИН ДОБАВЕТЕ ФИРМА РЕКЛАМА КОНТАКТИ Copyright